VESTI FK Čukarički

Aleksa Koloni potpisao profesionalni ugovor sa Čukaričkim-AleksaKoloni-

Aleksa Koloni potpisao profesionalni ugovor sa Čukaričkim

Čukarički je nastavio sa praksom uvođenja momaka iz svoje Omladinske škole u prvi tim. Posle odličnih igara sa svojom generacijom, kao i debija u prvom timu ekipe sa Banovog brda, Aleksa Koloni je potpisao profesionalni ugovor sa Čukaričkim, kojim se obavezao na vernost ovom timu do 2025. godine.

Koloni je rođen 1. jula 2005. godine, igra na poziciji desnog beka, u Čukarički je došao pre osam godina, na Banovom brdu je prošao sve mlađe selekcije. Veliki potencijal pokazao je upravo u najzahtevnijim mečevima sa svojim vršnjacima, u duelima protiv Crvene zvezde i Partizana. Putovao je na mini pripreme prvog tima na Zlatiboru u septembru, gde je opravdao poverenje, pa mu je stručni štab ukazao šansu i da debituje za Čukarički. Učinio je to u duelu prvog kola Kupa Srbije protiv Zlatibora, u tom meču bio je i starter.

- Nedavno sam bio na pripremama sa prvim timom, bila je to velika čast za mene i nekoliko mojih vršnjaka iz omladinaca. Usledio je i debi protiv Zlatibora, a sada i potpis profesionalnog ugovora sa ekipom u kojoj sam već osam godina. Presrećan sam, iskreno imam i malu tremu zbog svega što se izdešavalo u prethodnom periodu. Ovo je veliki podstrek za mene, da nastavim da radim, da se razvijam i da koristim svaku šansu koja mi se ukaže. A svaki trening sa prvim timom je veliko iskustvo za nastavak karijere u timu u kojem želim da se afirmišem – kazao je po potpisivanju ugovora Koloni.

Komentari (0)

Napiši Komentar