VESTI FK Čukarički

Asmir Kajević: Vežbamo i tokom pauze, raduju me utakmice-AsmirKajević-

Asmir Kajević: Vežbamo i tokom pauze, raduju me utakmice

Čukarički će u junskom delu priprema, koje ekipa sprovodi u Beogradu odigrati tri kontrolne utakmice i to prvu za dva dana 21. juna od 17.30 na terenu Fudbalskog saveza Srbije (FSS) u Staroj Pazovi protiv FK Dunav iz Starih Banovaca. Sledeći meč je tri dana kasnije protiv Bačke, ali na terenu FK Dunav u Banovcima, a poslednja 28. juna u Pazovi protiv ruskog drugoligaa Krila Sovjetov.

Fudbaler Čukaričkog Asmir Kajević kaže da su igrači već tokom pauze dobili određen program rada i da su fizički spremni za jake treninge koji se rade na početku priprema.

"Kad je završena sezona imali smo odmor tri nedelje. Međutim, posle deset dana dobili smo program rada od stručnog taba i to je već uvod u pripreme. Praktično smo deset dana odmorili i mogli sebi da damo oduška i po pitanju ishrane i vežbi. Drugi deo odmora smo se pridržavali programa koji smo dobili, vodili više računa o ishrani i radili vežbe snage", pojasnio je Kajević.

Kako je dodao, ekipa na početnim pripremnim trenizima naporno radi i dosta trči. "Sve se odvija po planu. Između treninga ručamo zajedno i trudimo se da iskoristimo dobre uslove koje imamo da što spremniji uđemo u naredno domaće prvenstvo. Ambicije su da se vratimo u vrh tabele".

Iskusni dvadesetsedmogošinji igrač, kaže i da se uželeo terena i igre, zbog čega ga raduju pripremne utakmice, a osvrnuo se i na odlazak iz ekipe kapitena Igora Matića. "Želim još da kažem da mi je bila čast to šam igrao sa Matketom, legendom Čukaričkog, koji je veliki igrač i ostavio je dubok trag u klubu. Bili smo saigrači godinu dana, on od predstojeće sezone neće biti na terenu, ali obećao je da će detaljno pratiti sve što radimo. Hvala mu što je pomagao savetima i svima nam bio primer kako treba da se ponašamo i radimo".

Igor Matić (36) se pre nekoliko dana dogovorio sa pedsednikom kluba Draganom Obradovićem da završi igračku karijeru u Čukaričkom, a o daljem angažmanu će uskoro razgovarati. Čukarički se nakon priprema u Beogradu od 1. jula premešta u Sloveniju u Pohorje gde će ekipa za dve nedelje pored svakodnevih treninga odigrati jo pet kontrolnih utakmica.

Komentari (0)

Napiši Komentar