VESTI FK Čukarički

Bogosavac i Mudrinski u idealnom timu sezone, gol Luke Stojanovića među pet najlepših-OgnjenMudrinski,MiroslavBogosavac,LukaStojanović-

Bogosavac i Mudrinski u idealnom timu sezone, gol Luke Stojanovića među pet najlepših

U beogradskom hotelu „Falkenštajner” održana je tradicionalna ceremonija proglašenja „Idealnog tima sezone” u Super ligi Srbije. Među najboljih 11 ponovo je bilo mesta za igrače Čukaričkog, koji je kroz domaći šampionat izborio plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. Najbolji levi bek Super lige je Mirolav Bogosavac, koji je na podijumu bio I na kraju prošle godine, dok je u formaciji 4-4-2, jedan od dvojice najboljih napadača takođe prvotimac Brđana Ognjen Mudrinski.

Mesto među 11 najboljih našli su još Milan Borjan, Filip Stojković, Mohamed El Fardu Ben, Marko Marin i Dušan Jovančić (Crvena zevzda), Radovan Pankov, Nermin Haskić i Nikola Drinčić (Radnički Niš), Nemanja R. Miletić (Partizan). Marin je u organizaciji Zajednice Superlige i televizije Arenasport, proglašen i za najboljeg igrača Super lige Srbije. Za najboljeg trenera proglašen je iz Crvene zvezde Vladan Milojević, drugu godinu zaredom, dok je najbolji mladi igrač Igor Zlatanović iz Radnika.

Specijalna priznanja dobili su kapiteni Partizana, Crvene zvezde i subotičkog Spartaka, Saša Ilić, Nenad Milijaš i Vladimir Torbica, koji uskoro odlaze u igračku penziju. Gol sezone delo je, takođe, Marina u meču protiv Proletera kada sjajnim lob udarcem pogodio protivničku mrežu. Među pet najlepših pogodaka u sezoni je i onaj Luke Stojanovića u pobedi nad Crvenom zvezdom na stadionu na Banovom brdu od 3:2.

Komentari (0)

Napiši Komentar