VESTI FK Čukarički

Bogosavac: Nisam očekivao, srećan sam i ponosan, velika čast za klub i mene-MiroslavBogosavac-

Bogosavac: Nisam očekivao, srećan sam i ponosan, velika čast za klub i mene

Miroslav Bogosavac je dobio poziv od selektora Mladena Krstajića, te će se 18. marta pojaviti na prozivci „Orlova“ u Sportskom centru u Staroj Pazovi. Levi bek Čukaričkog nije krio oduševljenje pozivom, za koji je priznao da ga je iznenadio:

- Svakako da nisam očekivao, ali sam srećan i ponosan što ću igrati za A selekciju Srbije. Velika je ovo čast za mene lično, ali i za klub. Zbog toga i želim da se zahvalim selektoru i čitavom stručnom štabu reprezentacije, ali i Čukaričkom, predsedniku kluba i svima u sportskom sektoru i naravno saigračima. Nikad nisam zažalio što sam došao na Banovo brdo, u najorganizovaniji klub u Srbiji – istakao je Bogosavac.

Bogosavac je već dugo vremena standardni član mlade reprezentacije Srbije, sa kojom je na dominantan način izborio plasman na prvenstvo Evrope u Italiji i San Marinu. Sada će biti deo ekipe koja će najpre igrati prijateljski susret sa Nemačkom 20. marta, a pet dana kasnije i meč prvog kola kvalifikjacija za EP protiv Portugalije u gostima.

- Mlada selekcija Srbije je napravila veliki uspeh, ali nismo rekli poslednju reč, tek nam predstoji završni turnir na Evropskom prvenstvu. Srbija će uvek moći da se osloni na mlade talente, ja sam samo jedan u nizu, ima u mladoj selekciji mnogo momaka koji su nagovestili veliki potencijal. Sama činjenica da ću biti u A selekciji je velika stvar, trudiću se da zabeležim i debi, ali zna se ko o tome odlučuje – zaključio je Bogosavac.

Komentari (0)

Napiši Komentar