VESTI FK Čukarički

Čukarički jedini ima trojicu mladih reprezentativaca Srbije, Đorović ponovo zvao Đorđevića-MiroslavBogosavac,MiladinStevanović,AleksandarĐorđević-

Čukarički jedini ima trojicu mladih reprezentativaca Srbije, Đorović ponovo zvao Đorđevića

Goran Đorović, selektor mlade reprezentacije Srbije (do 21 godine) saopštio je spisak za mečeve kvalifikacija za prvenstvo Evrope, 12. oktobra protiv Austrije i četiri dana kasnije protiv Jermenije. Na spisku je 25 igrača, a Čukarički jedini od svih klubova ima trojicu prvotimaca među Orlićima.

Sada već standardnom tandemu Miroslav BogosavacMiladin Stevanović, priključio se i vezista Aleksandar Đorđević, koji igra sjajno ove sezone u belo-crnom dresu. I za prethodno okupljanje ovaj momak je dobio poziv, ali je tada morao da se zahvali selektoru Đoroviću zbog povrede.

Srbija je trenutno prva na tabeli kvalifikacione grupe 7, sa maksimalnih 24 boda iz osam mečeva. Za osvajanje prve pozicije u grupi i teoretski plasman na šampionat Starog kontinenta koji će biti održan u Italiji i San Marinu od 16. do 30. juna naredne godine, Orlićima je potreban još samo jedan bod iz preostala dva meča protiv Austrije i Jermenije. Oba susreta biće igrana u Novom Sadu.

Komentari (0)

Napiši Komentar