VESTI FK Čukarički

Čukarički kao domaćin osvojio najviše bodova u Super ligi--

Čukarički kao domaćin osvojio najviše bodova u Super ligi

Čukarički ove sezone ruši mnoge rekorde. Potvrda dobrih igara i rezultata ogleda se i u statističkim kolonama, o nekim rekordima smo već pisali u tekućoj sezoni. Belo-crni su dominantni na domaćem terenu na Banovom brdu, a ekipa su koja je pred svojim navijačima osvojila najveći broj bodova u Super ligi.

Čukarički je na stadionu na Banovom brdu u prvenstvu ove sezone odigrao devet mečeva, osam je rešio u svoju korist, remizirao je samo sa Vojvodinom (0:0), sve to uz gol-razliku 12:2. Četa Aleksandra Veselinovića redom je pobeđivala: Napredak (1:0), Radnik (1:0), Proleter (2:1), Radnički Niš (1:0), Mladost (1:0), Javor (2:0), Partizan (2:1) i Rad (2:0).

Dakle, Čukarički je kao domaćin ove sezone u Super ligi osvojio čak 25 bodova. Iza Brđana su Partizan sa 22 (devet mečeva), Crvena zvezda sa 21 (sedam mečeva), Voždovac sa 19, TSC i Spartak sa po 18, Vojvodina 17, Javor 15...

Brđani tokom čitave kalendarske godine igraju maestralno na svom bunjištu, gde u 2019. godini ne znaju za poraz na Banovom Brdu u domaćim takmičenjima. A do kraja ove godine, kako sada stvari stoje, odigraće samo još meč Super lige protiv TSC-a, u sredu 4. decembra od 15 časova.

Komentari (0)

Napiši Komentar