VESTI FK Čukarički

ČUKARIČKI - MLADOST 1:0 (1:0)-Gabrijel-NicolaeEnake-

ČUKARIČKI - MLADOST 1:0 (1:0)

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su na Banovom brdu Mladost iz Lučana sa 1:0 u četvrtom kolu Superlige Srbije. Jedini gol za Brdjane postigao je Ognjen Ožegović u drugom minutu sudijske nadoknade vremena prvog dela meča. 

Ekipa Nenada Lalatovića od početka utakmice imala je kontrolu i već u četvrtom minutu stigla je do gola, ali je on poništen zbog ofsajda u kom se našao strelac Nemanja Obradović posle proigravanja Asmira Kajevića. 

Čukarički je nastavio s pritiskom i u 17. minutu umalo stigao do vodjstva, ali je Ožegovićev šut sa ivice šesnaesterca prethodno zakačio jednog defanzivca tima iz Lučana, a potom pogodila stativu i izašla u korner. 

Mladost je do poluvremena imala dva pokušaja iz daljine, ali je oba puta naš golman Aleksandar Kirovski dobro reagovao. 

Delovalo je da će se na poluvreme otići bez golova, ali je u drugom minutu sudijske nadoknade vremena Ožegović dobro reagova posle proigravanja kapitena Petra Bojića i udarcem sa oko 10 metara desno iskosa u dalji ugao savladao Dragana Rosića. 

Na početku drugog poluvremena Mladost je imala solidnu priliku da dodje do izjednačenja, ali je šut Obiore Odite sa 10 metara desno iskosa posle odbitka završio preko gola. 

U nastavku susreta borba se uglavnom vodila na sredini igrališta, Čukarički je imao blagu inicijativu, ali nijednom nije ozbiljnije ugrožen gol Rosića. 

Do kraja susreta nije bilo ozbiljnijih prilika, naš tim je bez problema utakmicu priveo kraju i tako došao do druge pobede. 

Čukarički je došao do osmog mesta i sada ima šest bodova, a u narednom kolu gostuje Zemunu.

Utakmici na Banovom brdu prisustvovali su i veterani kluba, koji su proslavljali jubilej povodom 45 godina od ulaska u drugu saveznu ligu Jugoslavije. 

Čukarički: Kirovski, Mudrinski (od 70. Zorić), Drinčić, Bojić (od 80. S. Jovanović), Kajević, Obradović, Puškarić, P. Jovanović, Bogosavac, Djurić, Ožegović (45+.(od 90. Milojević)). 

Mladost: Rosić, Andrić, Pešić, Milošević, Šatara, Sinđić (od 46. Odita), Pejović, Tumbasević, Marinković (od 76. Golubović), Jovanović, Radivojević (od 46. Gafurov). 

Komentari (0)

Napiši Komentar