VESTI FK Čukarički

Čukarički - Partizan 0:2 (0:2)-MarkoDocić,NikolaDrinčić,PetarBojić,AleksandarKirovski,Samuel KwameOwusu,DarkoPuškarić,MiroslavBogosavac,ĐorđeĐurić,NemanjaBelaković,LukaStojanović,MiladinStevanović-

Čukarički - Partizan 0:2 (0:2)

Fudbaleri Čukaričkog poraženi su od ekipe Partizana rezultatom 2:0 (2:0), u okviru 27. kola Super lige Srbije.

Gostujući tim je pitanje pobednika praktično rešio sredinom prvog poluvremena kada su Leandre Tavamba i Ognjen Ožegović postigli golove u razmaku od tri minuta. 

Igrao se 20. minut kada je Tavamba iskoristio grešku odbrane našeg tima, izašao sam ispred Aleksandra Kirovskog i pogodio mrežu. Samo tri minuta kasnije viđen je novi gol u mreži Čukaričkog. Ožegović je primio loptu, ušao u šesnaesterac i preciznim udarcem u suprotan ugao, ispostaviće se, postavio konačan rezultat.

Čukarički je do tog momenta držao sve u svojim rukama, bio bolji rival, ali su posle dva brza gola izabranici Nenada Lalatovića klonuli. Mogao je Partizan da postigne i treći gol, ali Marko Janković nije bio precizan. Najpre je pogodio stativu, onda ga je Miroslav Bogosavac sustigao i važnom trenutku, da bi u samom finišu prvog poluvremena pokušao da lobuje Kirovskog koji je bio na mestu.

U nastavku je viđena izjednačena utakmica. Nenad Lalatović je već na poluvremenu izvršio dvostruku izmenu. Umesto Docića i Belakovića ušli su Fofana i Zorić, a šansu je u poslednjih 20 minuta dobio i Ognjen Mudrinski koji je zamenio Stojanovića.

Upravo je Zorić mogao da odvede utakmicu u neizvesnu završnicu da je u finišu malo bolje prihvatio jednu loptu na petercu. U međuvremenu je i Fofana matirao Stojkovića, ali je bio u ofsajdu.

Čukarički je posle ovog poraza ostao na 4. mestu u Super ligi sa 46 bodova, a u narednom meču naš tim gostuje Javoru iz Ivanjice u nedelju. Pre toga, Čuku očekuje meč četvrtfinala Kupa Srbije protiv Napretka iz Kruševca u sredu.

Čukarički - Partizan 0:2 (0:2)
(Tavamba 20, Ožegović 23)

Čukarički: Kirovski, Stevanović, Đurić, Puškarić, Bogosavac, Docić (Zorić 46), Stojanović (Mudrinski 70), Drinčić, Ovusu, Belaković (Fofana 46), Bojić.

Partizan: Stojković, Vulićević, Miletić, Marković, Miletić, Zdjelar, Pantić (Ilić 86), Đerlek, Janković (Jevtović 69), Ožegović (Ivanović 77), Tavamba.

Komentari (0)

Napiši Komentar