VESTI FK Čukarički

Čukarički ponovo ima reprezentativce u svim mlađim kategorijama!--

Čukarički ponovo ima reprezentativce u svim mlađim kategorijama!

U klub sa Banovog brda prethodnih dana stizali su pozivi za mlađe reprezentativne kategorije, a igrača Čukaričkog ima u selekcijama Srbije do 17, 18 i 19 godina. Već u sredu 9. marta od 15 časova reprezentacija Srbije do 19 godina igraće prijateljski susret protiv vršnjaka iz hrvatske, u SC FSS u Staroj Pazovi, a u toj selekciji biće Nikola Petković i Ognjen Ajdar, momci koje je Čukarički ustupio ekipi BASK-a na pozajmicu.

Selekcija do 18 godina okupiće se takođe u Staroj Pazovi, a među onima koji su dobili pozive su i četvorica igrača Čukaričkog, Lazar Kaličanin, Bojan Kovačević, Uroš Miladinović i Mihajlo Spasojević. Aktivna će biti i selekcija momaka do 17 godina, a pozive su dobila trojica dečaka iz Čukaričkog, Vojin Serafimović, Veljko Mirosavić i Matija Stojanović.

Mlađi kadeti (selekcija do 16 godina) već su imali prijateljski meč protiv vršnjaka Crne Gore, u Podgorici su Orlići slavili sa 3:0. Na toj utakmici strelac jednog gola bio je Nikša Delibašić, a nastup su zabeležila još petorica momaka sa Banovog brda: Bogdan Plavšić, Pavle Radojković, Dimitrije Janković, Mihajlo Cvetković i Stefan Đorđević.

Pozivi za mlađe selekcije stigli su i iz regiona. Marko Rakonjac će biti u mladoj reprezentciji Crne Gore (do 21 godine), koja će igrati kvalifikacioni susret za EP protiv izabrane selekcije Italije. Milan Savić je ponovo dobio poziv u mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine, koja će igrati protiv vršnjaka iz Luksemburga.

Komentari (0)

Napiši Komentar