VESTI FK Čukarički

Čukarički poražen od Krila Sovjetova-NemanjaMilojević-

Čukarički poražen od Krila Sovjetova

U trećoj utakmici od početka priprema fudbaleri Čukaričkog poraženi su u Staroj Pazovi od ruskog drugoligaša Krila Sovjetov 5:1(2:0). Strelci: Baškirov u 9, Samodin u 36, Tačuk u 63. Jacinka (iz jedanaesterca) u 75, Petrasov u 80. minutu za Krila Sovjetov, Mandić u 78. minutu za Čukarički. 

Ruska ekipa je već u uvodnim minutima meča stekla prednost, a Baškirov je iskoristio nesmotrenost odbrane Čukaričkog i savladao novog golmana Kirovskog. Do kraja poluvremena rival Brđana stigao je i do drugog gola, dok izabranici Nenada Lalatovića nisu uspeli da realizuju prilike. U nastavku utakmice šef struke Čukaričkog promenio je kompletan tim, izuzev golmana Kirovskog, koji je izašao sredinom drugog poluvremena, a mesto na golu prepustio je mladom Petroviću. Uspeo je Čukarički da stigne do počasnog pogotka u finišu utakmice. Milojević je odlično uposlio Mandića, krilni napadač nije mnogo oklevao, iz prve je šutirao i pogodio mrežu Krila Sovjetov. Tek što su krenuli sa centra, Rusi su uspeli da naprave akciju za peti pogodak, strelac je bio Petrasov. Utakmicom u Staroj Pazovi, Čukarički je završio prvu fazu priprema, a sledeći meč će odigrati u Sloveniji, gde ekipa putuje 1. jula. Sastavi: 

ČUKARIČKI: Kirovski, P. Jovanović, Đurić, Crnomarković, Bogosavac, Srnić, S. Jovanović, Bojić, Kajević, Obradović, Radonjić. Igrali su još: Petrović, Lagator, Radić,Kopitović, Zorić, Regan, Mehmedović, Milojević, Mandić, Kamenović, Šarić. 

KRILA SOVJETOV: Konjuhov, Gadžibekav, Rogulj, Jacinka, Rodić, Lanjin, Tačuk, Klonkin, Alijev, Samodin, Baškirov. Igrali su još: Tihonov, Taranov, Kiselov, Zinkov, Kokajev. 

Meč na terenu Fudbalskog saveza Srbije gledali su i predsednik Saveza Slaviša Kokeza i sportski direktor Goran Bunjevčević. 

Komentari (0)

Napiši Komentar