VESTI FK Čukarički

Čukarički poražen od Partizana na startu plej-ofa--

Čukarički poražen od Partizana na startu plej-ofa

Partizan – Čukarički 3:0 (1:0)

Strelci: 1:0 – Rikardo u 31, 2:0 – Zakarić u 52, 3:0 – Zdjelar u 87. minutu.

Stadion: Partizana. Igrano bez prisustva gledalaca. Sudija: Novica Anđeloski. Pomoćnici: Milovan Ristić I Dalibor Đurđević. Žuti kartoni: N. R. Miletić, Pantić (Partizan), M. Stevanović, Ovusu (Čukarički).

PARTIZAN: Stojković, N. R. Miletić, Pavlović, Ostojić, Urošević, Zdjelar, Šćekić (od 85. Smiljanić), Zakarić (od 73. Ilić), Ivanović (od 63. Tošić), Pantić, Rikardo.

ČUKARIČKI: Belić, M. Stevanović, Kopitović, Šapić, Bogosavac, Docić, Đorđević (od 56. Luković), Kajević (od 68. Kovač), Ovusu, Stojanović, Tedić (od 56. Mudrinski).

Čukarički je na startu plej-ofa poražen na gostovanju Partizanu, na istom mestu protiv istog rivala od kojeg je izgubio pre deset dana u Preliminarnoj fazi Super lige. Ovoga puta crno-beli su bili ubedljiviji, slavili su sa 3:0, golovima Rikarda, Zakarića i Zdjelara.

Za razliku od meča pre deset dana, Simo Krunić je meč počeo sa Aleksandrom Đorđevićem i Slobodanom Tedićem, dok su na klupi ostali Luka Luković i Ognjen Mudrinski. Prva šansa na meču viđena je tek u 25. minutu, posle sjajnog pasa Tedić je izbegao ofsajd zamku, a potom pokušao da sa 25 metara lobuje Stojkovića, ali je bio za malo neprecizan.

Šest minuta kasnije prva ozbiljnija šansa za Partizan i odmah gol. Urošević je odlično dodao ka Rikardu, a ovaj je sjajnom fintom izbacio čuvara, i potom rutinski poslao loptu u Belićevu mrežu – 1:0. Nisu Brđani pali posle vođstva, naprotiv. U završnici poluvremena imali su dve prilike, prvu u 39. minutu.

Stojanović je odlično poslao loptu u prostor ka Ovusuu, ovaj je umakao odbrani Partizana, ali ga je u poslednji čas sustigao Pavlović, koji je uspeo da izbije loptu u korner. Dva minuta kasnije, posle povratnog pasa Docića šutirao je Ovusu, ali je Pavlović to izblokirao, u nastavku akcije lopta se odbila do Tedića, koji je sa 13 metara promašio gol crno-belih. U 43. minutu zapretio je i Miletić, šutirao je sa 22-23 metra, ali je bio neprecizan.

U 52. minutu Partizan je duplirao prednost. Posle odličnog pasa Pantića, Zakarić je primio loptu i šutirao, Belić mu je odbranio prvi udarac, ali je lopta ponovo došla do reprezentativca BiH, kojem nije bilo teško da pogodi ovoga puta praznu mrežu – 2:0.

Mogao je Čukarički brzo da se vrati u igru, posle akcije momaka koji su ušli u igru u 56. minutu. Mudrinski je primio loptu leđima okrenut golu, prosledio je do Lukovića, koji je šutirao sa sedam metara, ali je Stojković odlično intervenisao. U 87. minutu treći gol za Partizan. Ponovo je Saša Ilić bio koban po Čukarički, poslao je maestralan pas ka Zdjelaru, koji je savladao Belića – 3:0.

Komentari (0)

Napiši Komentar