VESTI FK Čukarički

Čukarički potpisao ugovore sa Veljkom Radosavljevićem i Aleksom Adamovićem-VeljkoRadosavljević,AleksaAdamović-

Čukarički potpisao ugovore sa Veljkom Radosavljevićem i Aleksom Adamovićem

Na Banovom brdu je nastavljen trend potpisivanja ugovora sa najtalentovanijim momcima iz Omladinske škole. Stipendijske ugovore sa Čukaričkim potpisali su Veljko Radosavljević i Aleksa Adamović. Radosavljević je rođen 2. aprila 2005. godine u Velikoj Plani, a među belo-crne je stigao još 2018. Igra na poziciji prednjeg veziste.

- Prvi klub mi je bio KF Velika Plana, gde sam počeo da treniram sa šest godina. U Čukaričkom sam od 2018. godine, krenuo sam kod trenera Marko Martaća, sada sam u kadetskoj generaciji, kod Momira Milete. Često gledam mečeve prvog tima, najviše pratim kako igra Stefan Kovač, izuzetno je borben i požrtvovan. Nadam se da ću krenuti njegovim stopama i da ću uskoro debitovati i za prvi tim Čukaričkog – kazao je Radosavljević.

Adamović je rođen 21. februara 2006. godine u Smederevu, igra na poziciji štopera.

- Igram desnog štopera, mogu i levog. Na Banovom brdu sam od januara 2020. godine, tada je trener bio Zdravko Rauković, sada sam kod Lazara Popovića. Drago mi je da sam potpisao prvi ugovor sa klubom. Čukarički je sjajna sredina za razvoj mladih igrača, a na nama je da svakog dana maksimalno radimo i da budemo što bolji na utakmicama. Kao što je Veljko već kazao, želja nam je da što pre debitujemo za prvi tim. Volim da gledam kako igra Stefan Šapić, koji mi je inače i prvi komšija u Žarkovu – nasmejao se Adamović.

Komentari (0)

Napiši Komentar