VESTI FK Čukarički

Docić, Bogosavac i Đorđević u A selekciji Srbije!-MarkoDocić,MiroslavBogosavac,AleksandarĐorđević-

Docić, Bogosavac i Đorđević u A selekciji Srbije!

Čukarički je dobio još jedno veliko priznanje. U klub sa Banovog brda stigli su pozivi za nastup u A selekciji Srbije za trojicu igrača, Marka Docića, Miroslava Bogosavca i Aleksandra Đorđevića. Srbija će odigrati dve prijateljske utakmice na Barbadosu, 24. januara protiv selekcije Sent Kits i Nevisa, odnosno tri dana kasnije protiv Barbadosa.

Kapiten Čukaričkog Marko Docić ove sezone je u Super ligi Srbije odigrao 20 od 21 meča, bez zamene, na terenu je proveo čitavih 1.800 minuta. Propustio je samo jedan duel, protiv Mačve u Šapcu, zbog četiri žuta kartona.

Miroslav Bogosavac je baš kao i Docić odigrao 20 od 21 susreta, a propustio je, takođe zbog suspenzije, baš duel protiv Mačve u Šapcu. Levi bek Čukaričkog je na terenu proveo svih 1.800 minuta, bez izmene. Ujedno, uvršten je u idealni tim prvenstva po izboru Zajednice Super lige, a bio je standardni član mlade reprezentacije Srbije do 21 godine, koja je dominantno izborila plasman na Evropsko prvenstvo.

Aleksandar Đorđević je ove sezone imao meteorski uspon. Po odlasku iskusnog Nikole Drinčića iz kluba, posle prvog kola, dobio je šansu i ustalio se u startnoj postavi Čukaričkog. Sjajne partije preporučile su ga najpre selektoru mlade reprezentacije, za koju je debitovao na kraju kvalifikacija za EP, a sada je već usledio i poziv za nastup u A selekciji Srbije.

Komentari (0)

Napiši Komentar