VESTI FK Čukarički

Dušan Đorđević: Prezadovoljan sam i pobedom i izdanjem svog tima--DušanĐorđević

Dušan Đorđević: Prezadovoljan sam i pobedom i izdanjem svog tima

Čukarički je slavio važan trijumf protiv Napretka na Banovom brdu, kojim će se sigurno zadržati na četvrtom mestu na tabeli i posle 16. kola Super lige. Brđani su teže nego što to krajnji rezultat pokazuje slomili otpor Kruševljana, s obzirom da su gosti odolevali sve do 66. minuta. Ipak, posle vodećeg gola Veljka Birmančevića, čini se da u nastavku susreta više nije bilo neizvesnosti.

- Svakako sam zadovoljan, prezadovoljan, i pobedom i izdanjem svoje ekipe. U pripremi utakmice smo imali ozbiljan pristup. Na klupi Napretka je kolega Goran Stevanović, kome sam se divio još kad je bio igrač. Videli smo da su Kruševljani sa njim na klupi napravili veliki pomak u igri. Izuzetno se dobro i kompaktno brane, napadaju neke prostore. Znali smo da neće biti laka utakmica – istakao je posle trijumfa, osmog u nizu protiv Napretka na Banovom brdu, trener Čukaričkog Dušan Đorđević.

Priznao je Đorđević da njegovom timu nije bilo lako tokom meča, ali je pohvalio igrače koji su istrajali i nisu srljali, iako se Napredak sjajno branio.

- Otišli smo na poluvreme sa rezultatom 0:0. U drugom poluvremenu smo se vratili na pristup da moramo da budemo uporni, da nastavimo sa onim što je naš kvalitet. Na kraju nam se to isplatilo, i to sa tri gola. Možda je rezultat i previsok, ali je takav kakav je. Vratilo nam se možda i za neke promašaje u prethodnom periodu – kazao je Đorđević.

Još posle eliminacije iz Kupa, posle nesrećnog poraza na penale od Radnika u Surdulici, Đorđević je naglasio da je fokus na Super ligi i borbi Čukaričkog za plasman u Evropu.

- Mnogo nam znači ova pobeda posle eliminacije u Kupu od Radnika, a pred gostovanje Partizanu koje nam sledi u narednom kolu – kratko je Đorđević najavio ono što čeka njegov tim u subotu.

Komentari (0)

Napiši Komentar