VESTI FK Čukarički

Erling Mou: Očekujem tešku utakmicu, nadam se da ćemo se vratiti sa osmehom--

Erling Mou: Očekujem tešku utakmicu, nadam se da ćemo se vratiti sa osmehom

Trener fudbalskog kluba Molde Erling Mou rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Čukaričkog, ali da se nada da će se njegova ekipa sa osmehom vratiti kući.

- Očekujem tešku utakmicu u revanšu, ali se nadamo da ćemo završiti posao i vratiti se kući sa osmehom. Čukarički ima svoj način igre. Mislim da znam šta nam je potrebno, ali opet, u fudbalu nikad se ne zna - rekao je Mou na konferenciji za novinare u Beogradu.

Molde će u sredu igrati protiv Čukaričkog revanš drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Prva utakmica završena je prošle nedelje u Norveškoj nerešeno bez golova.

- Moram da kažem da smo favoriti. Jer, ako damo gol, oni će morati dva. Obično ne izlazimo sa terena, a da nismo postigli pogodak na utakmici, tako da se nadam da će susret otići u našu korist - kazao je trener norveškog kluba.

Dodao je da misli da je njegova ekipa igrala dobro u prvoj utakmici.

- Mislim da smo dobro igrali u prvoj utakmici u Moldeu. Čukarički me nije iznenadio. Moram da kažem da su dobro uradili posao. Bili su dobri defanzivno, golman je bio dobar. Imali smo šanse, ali nismo bili dovoljno dobri da damo gol. Nadam se da ćemo u revanšu biti -  kazao je on.

Nasmejalo ga je pitanje da li je njegov tim vežbao penale.

- Nadam se da neće biti potrebno da ih šutiramo, ali naravno da je i to deo fudbala - naveo je Mou.

Erling Mou je rekao da misli da teren na Banovom brdu, koji je od prirodne trave, ne bi trebalo da bude prednost domaćina, iako je drugačiji od onog sa veštačkom podlogom kakva je u Moldeu.

- Teren ne sme da bude nikakav izgovor za eventualno lošu igru - rekao je Mou.

Komentari (0)

Napiši Komentar