VESTI FK Čukarički

Fudbaleri Čukaričkog odradili testove u Zavodu za sport i medicinu sporta u Košutnjaku--

Fudbaleri Čukaričkog odradili testove u Zavodu za sport i medicinu sporta u Košutnjaku

Fudbaleri Čukaričkog će u petak početi sa pripremama, tačno u 10 časova na stadionu na Banovom brdu trener Simo Krunić sa pomoćnicima izvršiće prozivku pred prvi trening posle pauze u šampionatu. Prva grupa fudbalera bila je aktivna već u sredu, njih trinaestorica odradili su testove u Zavodu sa sport i medicinu sporta Republike Srbije u Košutnjaku.

Testove su odradili: Ognjen Mudrinski, Kosta Aleksić, Marko Šarić, Marko Docić, Samuel Ovusu, Miroslav Bogosavac, Stefan Šapić, Asmir Kajević, Aleksandar Đorđević, Slobodan Tedić, Nenad Kiso, Đorđe Đurić i Miladin Stevanović. Preostalih 11 momaka koji su u sastavu Čukaričkog, testove će obaviti u četvrtak.

Brđani će od petka trenirati u Beogradu, sve do polaska na Kipar 25. januara, gde će odraditi dve nedelje zimskih priprema. Prethodno će Čukarički odigrati prijateljski meč protiv člana Prve lige Srbije, beogradskog Sinđelića. Na Kipru, u staroj bazi u Limasolu, fudbaleri i stručni štab boraviće do 9. februara, kad je previđen povratak za Beograd.

Tamo će Čukarički i odigrati pet prijateljskih susreta, a poznata su imena četiri rivala. Četvrtoplasirani tim Super lige Srbije odmeriće snage sa Tjumenom (Rusija), Gornjikom (Poljska), RFS-om (Letonija) i Levskim (Bugarska). Prvi meč u nastavku prvenstva belo-crni će igrati u Nišu protiv Radničkog, 16. februara.

Komentari (1)

  • Александар Јешић
    Sjajno

Napiši Komentar