VESTI FK Čukarički

Goran Aleksić: Čukarički odlično organizovan, sada je u vrhu srpskog fudbala--

Goran Aleksić: Čukarički odlično organizovan, sada je u vrhu srpskog fudbala

Čukarički je prvi meč na pripremama na Kipru odigrao protiv ruskog drugoligaša Tjumena, ekipe koju sa klupe predvodi Goran Šanta Aleksić, nekadašnji igra i trener ekipe sa Banovog brda, sa kraja devedesetih godina prošlog veka. Antić je pokušao da uporedi tadašnji i sadašnji Čukarički.

- Bilo je drugo vreme kad sam igrao, druge okolnosti. Tada je Čukarički takođe bio dosta dobar tim, imao je veliki broj dobrih igrača. Razlika je u tome što mi nismo bili toliko visoko, kao što je klub danas. U naše vreme, uglavnom smo se borili za sredinu tabele ili opstanak – rekao je Aleksić, koji je potom dodao:

- Sadašnji Čukarički je, uz Zvezdu i Partizan, najorganizovaniji klub u Srbiji, ujedno uz ta dva tima ima i najbolju ekipu. Imali smo prilike da igramo pre godinu i po dana u Austriji, kad sam bio u ruskom premijerligašu Amkaru iz Perma, tada nas je takođe Čukarički pobedio, sa 1:0. Vrlo dobra ekipa, vrlo dobro organizovan klub.

Antić je još napomenuo da, svaki put kad dođe u Beograd, obavezno obnovi prijateljstva sa ljudima koji su bili u Čukaričkom u njegovo vreme. Neki od njih su i sada u klubu sa Banovog brda.

Komentari (0)

Napiši Komentar