VESTI FK Čukarički

I drugi put u sezoni mreže se nisu tresle u duelu Čukaričkog i TSC-a--

I drugi put u sezoni mreže se nisu tresle u duelu Čukaričkog i TSC-a

Čukarički – TSC 0:0

Stadion na Banovom brdu. Igrano bez prisustva gledalaca. Sudija: Zoran Široki. Pomoćnici: Čedomir Andrejić i Milan Minić. Žuti kartoni: Kamenović, Docić, Šapić (Čukarički), Damnjanović, Tomanović (TSC).

ČUKARIČKI: Petrović, Docić, Stevanović, Jovanović (od 55. Rakonjac), Kamenović (od 46. Tošić), Tanasijević, Mijailović, Čolović (od 55. Kajević), Savić (od 86. Ergelaš), Pantić (od 46. Kovač), Šapić.

TSC: Filipović, Tomanović, Milićević, Zec, Banjac, Babić (od 9. Antonić), Stanojev (od 46. Duronjić), Lukić, Petrović, Petković, Damnjanović.

U jednom od derbiju kola, u duelu Čukaričkog i TSC-a mreže se nisu tresle, i drugi put u sezoni ova dva rivala odigrala su nerešeno, ponovo je krajnji rezultat glasio 0:0. Nije bilo mnogo šansu u duelu na Banovom brdu, pa je Čukarički zadržao 13 bodova prednosti upravo u odnosu na tim iz Bačke Topole.

Čukarički je prvi zapretio, Docić je odlično izveo korner sa desne strane, a na drugoj stativi glavom je loptu zahvatio Stevanović, ali je pogodio stativu. Nedugo potom uzvratio je gostujući tim, posle sjajne akcije i proigravanja Zeca Lukić je ciljao i pogodio prečku sa deset metara.

Imao je potom Čukarički prilike, najpre preko Docića, koji nije uspeo iz slobodnog udarca da iznenadi Filipovića, a potom je golman TSC-a ukrotio i šut Pantića. U 18. minutu je glavom iz neposredne blizine tukao i Savić, no ponovo je na visini zadatka bio čuvar mreže TSC-a.

U 28. minutu sjajna prilika za goste iz Bačke Topole, ponovo je Zec odlično uposlio saigrača, ovoga puta Banjca, ali je Petrović fantastično intervenisao i sačuvao svoju mrežu. Do kraja prvog poluvremena, ekipa Mladena Krstajića je uspostavila ravnotežu, pa čak i preuzela inicijativu, ali nije stvorila konkretnu šansu.

Želeo je da promeni ritam meča Dušan Đorđević, pa je već u 55. minutu načinio dvostruku izmenu, u igru je poslao Kajevića i Rakonjca, umesto Čolovića i Jovanovića, a isto je načinio i u poluvremenu, kad je na teren poslao Tošića i Kovača, umesto Kamenovića i Pantića. Na startu drugog poluvremena prilika za domaće, Docić je uposlio Jovanovića, ali je njegov šut iskosa sa desne strane lako zaustavio Filipović.

Imao je priliku i gost, Banjac je u 55. minutu šutirao iz slobodnog udarca sa 25 metara, ali preko gola Petrovića. Tek u 80. minutu nova prilika na meču, Docić je odlično ubacio loptu iskosa sa desne strane iz slobodnog udarca, a Rakonjac je šutirao glavom, ali pored gola Filipovića. Tri minuta kasnije vrlo dobar pokušaj TSC-a, Lukić je šutirao za koji santimetar iznad prečke Petrovićevog gola. Sevnula je potom kontra Bačkotopolčana u 85. minutu, Lukić je dodao Đakovcu, ali je njegov udarac odbranio sjajni golman Petrović.

Komentari (0)

Napiši Komentar