VESTI FK Čukarički

Kerkez: Jeftino smo primili golove, posebno treći--

Kerkez: Jeftino smo primili golove, posebno treći

Čukarički je poražen u derbiju 15. kola Super lige Srbije od Partizana na stadionu u Humskoj ulici (3:2). Imali su Brđani šansu da se sa jednog od najtežih gostovanja vrate neporaženi, u jednom trenutku bili su čak i vrlo blizu pobede. Ipak, nisu belo-crni iskoristili svoje šanse, a potom su skupo platili trenutak nepažnje, kad je u 85. minutu kapiten Partizana Urošević pogodio na dodavanje Natha za konačan trijumf.

- Čestitam Partizanu na pobedi. Na kraju, ne mogu da budem zadovoljan konačnim ishodom i porazom. Mislim da smo prilično jeftino primili golove, posebno taj treći koji je odlučio pobednika. Najavljivao sam dobru utakmicu, drago mi je da su moji igrači odigrali na taj način, da smo namučili ekipu koja je, kako mi se čini, trenutno u najboljoj formi od svih ekipa u Super ligi Srbije – istakao je šef struke Čukaričkog Dušan Kerkez.

Bio je ovo prvi Kerkezov meč protiv nekog od večitih rivala na mestu šefa struke, s obzirom na to da je duel protiv Crvene zvezde odložen.

- Smatram da smo zaslužili makar nerešen ishod, ali ponavljam, nismo iskoristili prilike koje smo imali. Moram da čestitam mojim momcima na dobroj utakmici, požrtvovanoj igri, dali su sve od sebe. Idemo dalje, čekaju nas nove obaveze u ovoj sezoni.

Vremena za tugovanje nije bilo. Čukarički je u ponedeljak ujutro već odradio trening, a već u utorak će krenuti put Zlatibora, gde će na stadionu “Švajcarija” igrati meč prvog kola Kupa Srbije (sreda, 14,30 časova).

- Kup mečevi su specifični, već se dogodilo jedno veliko iznenađenje u prvoj rundi ovog takmičenja. Igramo protiv rivala koji će biti željan dokazivanja, protiv rivala koji poseduje kvalitet. Moramo maksimalno ozbiljno da shvatimo Zlatibor, ne smemo niti jednog trenutka da ih potcenimo, samo na taj način možemo da uvedemo meč u tok koji bi nama odgovarao. U protivnom, imaćemo dosta problema.

Mečevi se ređaju kao na traci, a već u subotu od 19,30 Čukarički će na još jedno gostovanje, ekipi TSC-a u Bačkoj Topoli.

- Apsolutno ne razmišljamo sada o utakmici u Bačkoj Topoli. Na nama je da najpre uspešno završimo obaveze u prvom kolu Kupa Srbije, da se plasiramo u osminu finala, a potom da se okrenemo duelu protiv TSC-a, koji ove sezone igra vrlo dobro, zasluženo su u vrhu tabele. Biće to derbi kola, ali ćemo o toj utakmici pričati kad za to dođe vreme - zaključio je Kerkez.

Komentari (0)

Napiši Komentar