VESTI FK Čukarički

Krunić: Čestitke igračima na borbenosti i osvojenom bodu na teškom gostovanju--SimoKrunic

Krunić: Čestitke igračima na borbenosti i osvojenom bodu na teškom gostovanju

Simo Krunić, trener Čukaričkog, nije imao šta da zameri igračima posle remija u Surdulici protiv Dinama (0:0). Naprotiv, šef struke belo-crnih pohvalio je njhiov odnos prema igri i posebno apostrofirao borbenost.

– Uvek je lepo vratiti se u Surdulicu, tu imam mnogo prijatelja, želeo bih sve da ih pozdravim. I trener Dinama Antić je moj prijatelj, imamo dobar odnos. Odigrali smo borbenu utakmicu, čestitao bih obema ekipama na borbi do poslednjeg minuta. Čestitke i mojim igračima, na teškom gostovanju ostali smo neporaženi. Nemojte da zaboravite da je Dinamo potpuno drugačija ekipa od one u prvom delu prvenstva. Primili su samo jedan gol u prethodnih pet emčeva, ostali su neporaženi, u tom periodu osvojili su maltene više bodova nego za 21 utakmicu u prvom delu sezone – kazao je Krunić, koji je potom nastavio:

– Morali smo da uložimo poslednji atom snage protiv ovako čvrste, neugodne i dobro vođene i organizovane ekipe, da na kraju ne bismo osetili gorčinu poraza. Bila je ovo muška utakmica, neizvesna svih 90 minuta. Znali smo da jedan detalj može da odluči pobednika, ali se ovoga puta to nije desilo. Poželeo bih ekipi iz Vranja da ostane u Super ligi, ovim odnosom i igrama su to zaslužili – istakao je Krunić.

Komentari (0)

Napiši Komentar