VESTI FK Čukarički

Krunić: Idemo na pobedu protiv Voždovca, bio bih zadovoljan i bodom--SimoKrunic

Krunić: Idemo na pobedu protiv Voždovca, bio bih zadovoljan i bodom

Posle dve nedelje pauze nastavljena je Super liga Srbije mečevima osmog kola. Poslednji će na teren istrčati Voždovac i Čukarički, u jednom od derbija ove runde, meč će biti igran u nedelju sa početkom u 19 časova, na krovu Tržnog centra na Dušanovcu.

Tokom pauze Čukarički je radio u okrnjenom sastavu, bez nekolicine reprezentativaca, crnogorskih Darka Zorića i Borisa Kopitovića, igrača mlade selekcije Srbije Miladina Stevanovića i Miroslava Bogosavca, te omladinskog reprezentativaca Slobodana Tedića.

- Iskoristili smo pauzu da prvotimce koji su najviše igrali osvežimo, neke druge koji su bili povređeni da vratimo, oni koji su manje igrali sada su više radili. Skoro svi su se oporavili, problema imaju samo Đorđević i Mudrinski. Đorđević se povredio još na utakmici sa Radničkim, a Mudrinski nije baš najbolji za utakmicu protiv Voždovca – rekao je Simo Krunić, šef stručnog štaba Čukaričkog.

Kad se govori o gostovanju Voždovcu, priča kreće od terena sa specifičnom, veštačkom podlogom.

- Baš tako. Domaćini su tu u prednosti, navikli su da igraju na takvom terenu, dobro im ide lopta, pas, predaja lopte. Svakako je Voždovac zbog te činjenice u prednosti, čeka nas teška utakmica.

Nije štedeo komplimente Krunić za Voždovčane, ekipu za koju je istakao da ima odličan spoj mladosti i iskustva.

- Oni su već dugo superligaši, imaju odlične mlade i starije igrače, napravili su sjajan miks. Tu su Duronjić, Stuparević, Srećković, Luković, te iskusni Pavlović, Milunović, Jevtić...

Da li biste bili zadovoljni bodom sa gostovanja Voždovcu?

- Bio bih zadovoljan. Naravno, moram da istaknem da mi ne igramo na bod, pokušaćemo naravno da ostvarimo pobedu. Ali, na takvom terenu svi su zadovoljni bodom. Ponavljam, naš cilj je pobeda, ali ni bod ne bi bio loš – iskren je Krunić.

Komentari (0)

Napiši Komentar