VESTI FK Čukarički

Krunić: Imamo najbolje mlade igrače, trudićemo se da svi povremeno dobijaju šansu-StefanŠapić-SimoKrunic

Krunić: Imamo najbolje mlade igrače, trudićemo se da svi povremeno dobijaju šansu

Zadovoljan je posle pobede nad Proleterom bio šef stručnog štaba Čuakričkog Simo Krunić, koji je najpre čestitao obema ekipama, a potom izneo viđenje meča:

- Čestitam Proleteru na fer i korektnoj igri, bila je ovo čvrsta i tvrda utakmica. Čestitam i svojim igračima koji su, evo, u petoj utakmici uspeli da ostanu neporaženi. Bilo je teško, nemojte da zaboravite da Proleter ima dve pobede, da su protiv Napretka trijumf ispustili u 94. minutu. Došli su iz Prve lige, a dobro su odigrali svih pet utakmica. Obe ekipe su imale prilike, u nekima smo mogli bolje da reagujemo, pre svega mislim da je završni pas mogao da bude bolje odigran. Zadovoljni smo sa tri boda, okrećemo se narednom kolu.

Čukarički je imao i dosta kadrovskih problema pred meč sa Novosađanima.

- Puškarić je pred samu utakmicu dobio temperaturu, nije mogao da igra. Osim njega imamo duže povređenog Bojića, Đurić i Kiso su van stroja... Bojić još uvek ne trenira, pod terapijom je, očekujemo da bude spreman posle pauze. U suštini, igrali smo bez četvorice igrača, ali momci su pokazali da mogu da daju sve od sebe i da osvoje tri boda – pohvalio je igrače Krunić.

Iskusnog Puškarića zamenio je na poziciji štopera mladi Stefan Šapić, koji je dobio pohvale od Krunića:

- Šapić je tek počeo da igra, ovo mu je prva cela utakmica za Čukarički. Mlad je, a mi inače imamo veoma mladu ekipu. Normalno je da ćemo imati oscilacije. Opet, imamo najbolje mlade igrače u zemlji, trudićemo se da svi povremeno dobijaju šansu.

Komentari (0)

Napiši Komentar