VESTI FK Čukarički

Krunić: Raduje me jedinstvo igrača, važna pobeda protiv Bačke--SimoKrunic

Krunić: Raduje me jedinstvo igrača, važna pobeda protiv Bačke

Čukarički je protiv Bačke ostvario jedanaestu pobedu u Super ligi, Brđani su na domaćem terenu slavili sa 3:0, uz dva gola prvog strelca ekipe Ognjena Mudrinskog i jedan Asmira Kajevića. Na domaćem terenu ove sezone ekipa Sime Krunića u prvenstvu ne zna za poraz, u deset mečeva zabeleženo je sedam pobeda i tri remija, uz impozantnu gol-razliku - 20:6.

- Čestitam mojim igračima na pobedi i fudbalerima Bačke na korektnoj igri. Bila nam je dodeljena uloga favorita pre ovog meča, a izgleda po krajnjem rezultatu da je bilo lako. Ali, dosta smo se i mi mučili, a pitanje pobednika smo rešili tek psole drugog gola. Bačka nam je pretila, iako im čak petorica igrača nisu nastupala na ovom susretu. Bez obzira što je protivnik došao oslabljen, moji igrači su ozbiljno shvatili utakmicu. Pobeda nam mnogo znači, držimo priključak u borbi za četvrto mesto i plasman u evropu. Trudićemo se da osvojimo što više bodova pre početka plej-ofa - zadovoljan je bio šef struke Čukaričkog Simo Krunić, koji je potom dodao:

- Raduje me jedinstvo igrača, odnos među njima, ono što pružaju na utakmicama, bore se do poslednjeg minuta. Dešava se i da izgubimo, kao što je to bio slučaj u Šapcu, ali nemam šta da im zamerim, zbog odnosa koji su imali. U tom slučaju, rezultat mi je manje važan.

Komentari (0)

Napiši Komentar