VESTI FK Čukarički

Lalatović: Čestitam igračima pobedu Vasić: Bledo izdanje naše ekipe--

Lalatović: Čestitam igračima pobedu Vasić: Bledo izdanje naše ekipe

Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je večeras da ga raduje što je njegova ekipa pobedila Mladost i što je posle četiri kola u Super ligi osvojila 50 odsto bodova. 

"Čestitao bih igračima oba tima što igrali po ovakvom, sparnom vremenu. Nije bilo lako, ali uspeli smo da pobedimo i to me raduje, kao i to što smo osvojili 50 odsto bodova u četiri utakmice", rekao je Lalatović novinarima posle utakmice. 

Čukarički je večeras pobedio Mladost sa 1:0 u četvrtom kolu Super lige Srbije. 

"Bio nam je veliki pritisak posle poraza od Zvezde. Moja ekipa je pala posle tog meča u kom smo pobedili sami sebe, a stručni štab je morao da trgne tim posle tog neuspeha. Postigli smo prvi gol u pravom trenutku, a znao sam da će posle toga igrati još lakše i sa više samopouzdanja, što je bilo uz prisustvo doze straha da ne dodje do izjednačenja, ali mislim da smo kontrolisali u drugom delu", rekao je Lalatović. 

On je ocenio da posle četiri kola, u kom se Čukarički sastao sa Vojvodinom, Napretkom, Crvenom zvezdom i Mladosti, ide "uslovno lakši raspored u prvenstvu". 

Upitan o dolasku pojačanja, Lalatović je rekao da su potrebna dva krilna igrača posle odlaska Jevtića i Radonjića i dodao da je bio kritikovan kad je pozvao Nemanju Radonjića za mladu reprezentaciju, a da je sad olako zaboravljeno ko ga je vratio u formu. 

Pomoćni trener Mladosti Radojica Vasić rekao je da njegova ekipa nije mogla da očekuje ništa drugo osim poraza posle večerašnjeg "bledog izdanja". 

"Više nismo mogli posle ovako bledog izdanja. Vreme je bilo užasno teško, ali kako jednima, tako i drugima. Čukarički je zasluženo dobio. Teško je bilo vratiti se posle primljenog gola u prvom delu... Pokušavali smo u drugom nešto, ali nismo uspeli", rekao je Vasić.

Komentari (0)

Napiši Komentar