VESTI FK Čukarički

Lalatović: Imali smo imperativ pobede Sakić: Svaki poraz je težak, nezadovoljan sam drugim poluvremenom--

Lalatović: Imali smo imperativ pobede Sakić: Svaki poraz je težak, nezadovoljan sam drugim poluvremenom

Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da je njegova ekipa uoči utakmice s Napretkom imala imperativ pobede zbog poraza u prvom kolu Superlige Srbije od Vojvodine. 

"Imali smo pritisak zbog poraza od Vojvodine u samoj završnici utakmice, gde smo gol primili u poslednjim sekundama. To je malo poljuljalo moj tim, ali ja nisam dozvolio da padnu. Kada su svi očekivali strah kod mojih igrača, ja sam im ulivao samopouzdanje. Bili smo pod pritiskom i morali smo da pobedimo", rekao je Lalatović novinarima posle utakmice. 

Čukarički je u drugom kolu Super lige Srbije pobedio na Banovom brdu Napredak sa 2:0. 

"Prvo poluvreme je bilo izjednačeno, a u drugom smo mi bili bolji. Krenuli smo sa dva špica - (Ognjenom) Ožegovićem i (Ognjenom) Mudrinskim, igrali smo formaciju 4-4-2, gde su u sredini igrali (Asmir) Kajević i (Nikola) Drinčić, što je i donelo rezultat", rekao je Lalatović. 

Drinčić je u 46. minutu postigao sjajan gol udarcem sa oko 30 metara. 

"Drina je sjajno otvorio drugo poluvreme, postigao je evrogol, sigurno najlepši gol kola. To nam je dodatno ulilo samopouzdanje, Napredak je bio poljuljan. Ubrzo je došao i gol iz prekida, posle kog smo tek imali samopouzdanja. Zatvorili smo potom prilaze golu, a i imali još neke šanse da dodjemo do gola", rekao je Lalatović. 

On je ocenio da Čukarički u prva četiri kola nove sezone ima najteži raspored u Super ligi, jer je posle gostovanja Vojvodini, dočekao Napredak, a potom ide u goste Crvenoj zvezdi, te dočekuje Mladost iz Lučana. 

Šef stručnog štaba Napretka Nenad Sakić bio je ljut na svoj tim posle poraza od Čukaričkog. "Čestitam Čukaričkom na zasluženoj pobedi. U prvom poluvremenu igra je bila ravnopravna, ali posle gola utakmica je bila završena. To je ono što me najviše nervira u ovom meču. Ne može posle 46. minuta i primljenog gola da zaboravite sve što ste radili tokom nedelje. Nezadovoljan sam drugim poluvremenom, koje je najlošije mog tima. Svaki poraz je težak, tako i ovaj", rekao je Sakić.

Komentari (0)

Napiši Komentar