VESTI FK Čukarički

Lalatović: Partizan je zasluženo pobedio, nismo ušli u meč onako kako smo se dogovorili-StrahinjaPavlović-

Lalatović: Partizan je zasluženo pobedio, nismo ušli u meč onako kako smo se dogovorili

Fudbaleri Čukaričkog poraženi su od ekipe Partizana u okviru 27. kola Super lige Srbije, a trener našeg tima Nenad Lalatović istakao je da je gost zasluženo trijumfovao na Banovom brdu.

Podsetimo, Partizan je slavio rezultatom 2:0 golovima Leandra Tavambe u 20. i Ognjena Ožegovića u 23. minutu meča.

- Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Mi nismo ušli u utakmicu onako kako smo se dogovorili. Videla se nervoza kod mojih igrača. Nismo delovali kao tim, prepustili smo igru protivniku i sami sebi smo dali dva gola. Pre meča smo razgovarali o tome da je Tavamba fizički možda i najjači fudbaler u ligi, a onda naš igrač uđe mekano u taj duel i primimo gol. Zatim je i Ožegović pobegao i dao prelep pogodak. U prvom poluvremenu su bili bolji u svim segmentima igre, dok su u nastavku igrali koliko im je trebalo. Tu smo već bili egal. Kad se sve sabere i oduzme, zaslužena pobeda Partizana. Mi već moramo da se okrenemo sledećoj utakmici protiv Napretka iz Kruševca - rekao je Lalatović.

Šef stručnog štaba našeg tima je priznao da je vreme između prvog gola Partizana i poluvremena možda i najgore otkako je on u klubu.

- Ušli smo u to prvo poluvreme sa idejom da ne primimo gol i da probamo sa brzim igračima da ih ugrozimo. Trebalo je da budemo agresivniji na njihovim veznim fudbalerima. Nismo uspeli u tome, a onda smo iz greške primili gol. Primili smo dva za pet minuta i mislim da je to najgorih 25 minuta Čukaričkog otkako sam ja u klubu. Tu, pre svega, mislim na period od prvog gola. Moji igrači ''nisu bili na terenu'' posle tih pogodaka Partizana.

Novinare je interesovalo i to zašto je Lalatović u drugom poluvremenu sedeo na klupi s obzirom na to da je poznat kao neko ko svih 90 minuta ''komanduje'' pored aut linije.

- Hteo sam malo da bajam, da promenim nešto. Dve utakmice koje sam tako vodio, kada sam sedeo u drugom poluvremenu, smo ubedljivo dobili. Zato sam sebi sad rekao: ''Slušaj, gubimo 2:0. Nenade, 'ajde da probamo nešto da promenimo, da probaš da sedneš. Možda nas 'ovaj gore' nagradi, pa nas krene i damo gol.'' Ali ni od toga nije bilo ništa. Ponavljam, zaslužena pobeda Partizana - jasan je bio Lalatović.

Komentari (0)

Napiši Komentar