VESTI FK Čukarički

Lalatović pred Voždovac: Ne sumnjam u Zvezdu i Partizan, verujem da ćemo sami rešavati plasman u Evropu--

Lalatović pred Voždovac: Ne sumnjam u Zvezdu i Partizan, verujem da ćemo sami rešavati plasman u Evropu

Fudbaleri Čukaričkog u subotu od 18.00 časova nastavljaju takmičenje u Super ligi Srbije.

Na Banovo brdo, u okviru 5. kola plej-ofa, stiže ekipa Voždovca koja ima bod više od našeg kluba na tabeli.

- To je jedan pravi beogradski derbi između dva organizovana kluba. Uveren sam da će biti jedna lepa utakmica. Nama, kao i njima, su potrebni bodovi u toj trci za Evropu. Moji igrači će dati sve od sebe da zabeleže povoljan rezultat, ali ne smemo zaboraviti da je Voždovac jedna sjajna ekipa koju sa klupe predvodi moj prijatelj Miloš Veselinović - rekao je trener Čuke Nenad Lalatović i dodao:

- Nikad se ne zna ko će pobediti u ovakvim derbi utakmicama gde su šanse 50:50. Prethodnu utakmicu smo odigrali 0:0, zatim smo onu pre nje dobili golom u 93. minutu. Ono što je jako bitno jeste da je atmosfera među igračima dobra. Vraća nam se Đurić posle čišćenja kartona, a jedino je Kajević pod znakom pitanja zbog povrede lože.

Lalatović je priznao i da ne sumnja u Crvenu zvezdu i Partizan, odnosno da neće igrati sa ''pola gasa'' protiv timova koji se sa Čukom bore za Evropu.

- Verujem da ćemo sami rešavati tu borbu. Ja nijedog trenutka ne sumnjam u Crvenu zvezdu. Bilo koji igrač Zvezde koji izađe na teren, ginuće za dres koji nosi. Zvezda je najdominantniji tim u ligi i nadam se da će osvojiti tri boda protiv Spartaka. Isti slučaj je i sa Partizanom. Favoriti su protiv Napretka i svaki igrač koji bude na terenu ''braniće'' dres koji nosi.

Upravo je Partizan naredni protivnik Čuke, ali u revanš meču polufinala Kupa Srbije.

- Iskren da budem, nijedne sekunde ne razmišljam o Partizanu. O njima ćemo razmišljati u nedelju, ponedeljak, utorak i sredu. Tako su i igrači fokusirani. Naša želja je da se plasiramo u Evropu, svejedno da li će to biti kroz prvenstvo ili kup. Eventualnom pobedom protiv Voždovca mi nastavljamo prvenstvenu trku za mesta koje vode i evropske kvalifikacije i samo razmišljamo o tome da dođemo do tog 32. boda - jasan je Lalatović.

Komentari (0)

Napiši Komentar