VESTI FK Čukarički

Majstorija Docića za novu pobedu Čukaričkog nad Partizanom-MarkoDocić-

Majstorija Docića za novu pobedu Čukaričkog nad Partizanom

Čukarički – Partizan 1:0 (1:0)

Strelac: 1:0 – Docić u 42. minutu. Stadion na Banovom brdu. Igrano bez prisustva gledalaca. Sudija: Stanko Ostraćanin. Pomoćnici: Milan Pašajlić i Nikola Obradović. Žuti kartoni: Docić, Tomović, Adžić, Badamosi (Čukarički), Vujačić (Partizan).

ČUKARIČKI: N. Belić, Rogan, Tošić, Docić (od 72. I. Miladinović), Tomović (od 66. Sisoko), Ivanović (od 90+2. Gajić), Pankov, Badamosi, Drezgić, Lučić (od 71. Adžić), Kovač.

PARTIZAN: N. Stevanović, Vujačić, Marković, Menig, Rikardo, Kolorado (od 63. Natho), Dijabate, Filipović (od 79. Živković), K. Belić (od 71. Baždar), Pantić, Urošević.

Drugi put u samo tri dana razmaka, Čukarički je slavio pobedu protiv Partizana, ovoga puta u okviru prvog kola plej-ofa Super lige Srbije – 1:0. Trenutak odluke dogodio se u 42. minutu, kad je Marko Docić, sa 35 metara udaljenosti, lukavim udarcem prevario golmana crno-beli Stevanovića. Ekipa Dušana Kerkeza se ovim trijumfom popela na drugo mesto, pred derbi drugog kola doigravanja, kad će gostovati TSC-u.

Mnogo borbe i duela uglavnom između dva šesnaesterca viđeno je na startu meča. Imao je Čukarički odličnu šansu posle lošeg ispucavanja nesigurnog golmana Stevanovića, ali je loše zahvatio loptu u odsutnom trenutku. Ni Partizan nije bio bezopasan, ali su gosti uglavnom pokušavali udarcima iz veće udaljenosti.

Činili su to Rikardo u 12. minutu, potom je probao Urošević iz slobodnog udarca u 33, pred kraj poluvremena i Dijabate, ali sva tri udarca su išla van okvira gola Brđana. U 42. minutu Čukarički je poveo. Posle prekršaja na Badamosiju, na 35 metara od gola iskosa sa leve strane, kad su svi, pa i golman Stevanović očekivali centaršut, Docić je gađao uz levu stativu, lopta je nezgodno odskočila i prevarila čuvara mreže crno-belih – 1:0.

Prvu šansu u nastavku imao je Partizan, posle duela Pankova i Rikarda bolje se snašao napadač gostiju, prosledio je loptu ka Menigu, ovaj na stranu do Dijabatea, koji je prelepo uposlio Pantića, ali je bivši igrač Čukaričkog iz vrlo dobre pozicije, sa deset metara šutirao preko gola Belića.

Dugo se čekalo na novu priliku, a vrlo dobru je imao Partizan u 82. minutu, Natho je odlično dodao loptu do Uroševića, ali je kapiten crno-belih sa osam metara šutirao visoko preko gola Brđana. Četiri minuta kasnije još bolja prilika za goste, Živković je maestralno centrirao sa desne strane, Rikardo je tukao glavom, pogodio je stativu, a u nastavku akcije Baždar je slabije šutirao iz sasvim dobre pozicije, Belić je bio na mestu.

Komentari (0)

Napiši Komentar