VESTI FK Čukarički

Marko Docić: Zaslužili smo pobedu u Bačkoj Palanci!-MarkoDocić-

Marko Docić: Zaslužili smo pobedu u Bačkoj Palanci!

Kad je teško tu je novi kapiten Čukaričkog Marko Docić. Dugo su se mučili Brđani da dođu do pogotka, pogađali su stativu, prečku, golmana OFK Bačke Zogovića, međutim lopta nije htela u gol sve do 79. minuta.

Fenomenalnu akciju izabranici Sime Krunića pretvorili su u vodeći gol. Iako je zvaničan spiker na stadionu u Bačkoj Palanci, gol pripisao mladom Slobodanu Tediću koji je minut ranije zamenio Ognjena Mudrinskog, pravi strelac za Brđane bio je kapiten Marko Docić.

Greške se dešavaju, nisam ljut naravno. Ne znam kako se desio taj previd kod gola, jer je Tedić baš visok, a ja sam niži od njega. Nije baš da nema razlike. U svakom slučaju tekao je napad po levoj strani, Bogosavac je centrirao, lopta je došla do Ovusua, on je proigrao Miladina Stevanovića. Usledio je centaršut, ušao sam sam kroz sredinu, niko me nije ometao i sa svega četiri metra zatresao mrežu – rekao je Marko Docić, kapiten Čukaričkog.

Opet je moglo više od jednog dela, šta vam se dešava u završnici akcija?

Lako smo zaista ulazili u šanse. Pre gola imali smo mislim četiri prilike koje je bilo teže promašiti nego zatresti mrežu rivala. Igrali smo zaista dosta dobro, stvarali šanse, ali lopta nije htela u gol. Zato mi je i žao što nismo pobedili. Gledao sam snimak utakmice, šansa Ovusua, gde se lopta odbijala od stative i išla po gol liniji, čak i nije prikazana. Mudrinski i Birmančević su takođe imali šanse, nadam se da će nam se u nekoj narednoj utakmici sve to vratiti.

Kako to obično biva, sledi kazna, to vam se dešava već drugi put ove sezone, da odigrate besprekorno, a na kraju samo bod?

Rekao sam i pre početka sezone da je ovo lak raspored za nas samo na papiru. Danas nema lakih pobeda, rivala. Na kraju desile su nam se neke sitne greške, što je protivnik iskoristio i dao gol. Posle toga kao i protiv Zemuna u prvom kolu nismo imali dovoljno vremena da postignemo drugi gol. Zaista mi je delovalo kao da ne možemo da primimo pogodak, tako smo bili sigurni.

Čukarički je trenutno treći na tabeli sa osam bodova i bez poraza, utisak je, moglo je i bolje?

Tek je početak sezone. Igrom smo zaslužili da imamo više od tih osam bodova, ali desio nam se taj kiks protiv Zemuna. Posle utakmice u Bačkoj Palanci bili smo razočarani, jer smo zaslužili tri boda.

Sledeća utakmica je Proleter na Banovom brdu, prilika za popravni?

Baš kao i mi Proleter je primio gol u poslednjem minutu utakmice. Ipak, igramo na našem terenu i pokušaćemo da se iskupimo za ovaj remi. U svakom slučaju ne obaziremo se puno na to ko nam je protivnik, već se koncentrišemo na sopstvenu igru.

Dobili ste i traku nedavno, posle odlaska Drinčića, da li ista pravi pritiska ili nema toga?

Nema pritiska, trudim se da pomognem koliko mogu. Kako se snašao mladi Đorđević? – Dobro. Vidi se da mu nedostaje iskustvo, ali tu sam da mu pomognem u igri, baš kao i svi ostali. Đorđević je mlad igrač, međutim ima kvalitet – zaključio je Docić.

Komentari (0)

Napiši Komentar