VESTI FK Čukarički

Matijašević: Najvažniji mi je dobar odnos igrača i uprave--

Matijašević: Najvažniji mi je dobar odnos igrača i uprave

 

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je da je za njega prioritet da odnos igrača i uprave besprekorno funkcioniše, da se ne obazire na kritike o sebi i najavio dolazak dva igrača u ekipu. 

U opširnom intervju za današnji Sportski žurnal Matijašević je naveo da su priče o njegovom sukobu sa šefom stručnog štaba Nenadom Lalatovićem "gluposti" jer se poznaju 20 godina tokom kojih se podrazumeva da je bilo rasprava, ali da pre svega imaju otvoren odnos u kom sve govore jedan drugom. 

"U Srbiji je normalno komentarisati tuđ rad. U jednom trenutku si najgori, tako su pričali za Terzu u Zvezdi i za ljude koji vode Partizan, a sad su najbolji. Hvala onima koji misle da sam uspešan, ali i onima koji nisu tog mišljenja. Znam da se o meni priča da sam ovakav i onakav, ali se ne obazirem na to. U klubovima je najvažnije napraviti dobru atmosferu . Ako se i pogreši kod jednog igrača nije strašno, ali uvek se trudim da napravimo dobar transfer. Želimo da odnos između igrača i uprave bude dobar i dok god budem radio ovaj posao gledaću da to besprekorno funkcioniše", rekao je direktor. 

Govorilo se za Čukarički da je uzimao "otpatke" Zvezde i Partizana podsetio je Matijašević i dodao da se to onda može odnositi na Srniće i Stojkovića, koji su se vratili na velika vrata u Zvezdu i time dokazali da nije bilo greške u proceni kluba sa Banovog brda. 

Vezano za igrački kadar sportski direktor je najavio dolazak Miladina Stevanovića i eventualno još jednog bočnog igrača ukoliko ova ekipa ostane na okupu. "Uvek radimo tako da izbacimo jednog igrača koji je za prodaju da popuni budžet, njegovo mesto popunimo drugim mladim igračem i tako nastavljamo dalje". 

Matijašević je rekao da Lalatović sigurno ostaje u Čukaričkom do juna, jer je trener koji pravi dobre rezultate i drugarski mu poželeo da prevaziđe neke nedostatke da bi mu karijera išla u pravcu u kom želi. 

Komentari (0)

Napiši Komentar