VESTI FK Čukarički

Mihailo Madžarević potpisao stipendijski ugovor sa Čukaričkim-MihajloMadžarević-

Mihailo Madžarević potpisao stipendijski ugovor sa Čukaričkim

Mihailo Madžarević je potpisao prvi, stipendijski ugovor sa Čukaričkim. Momak iz Ostružnice koji igra na poziciji zadnjeg veznog, rođen 2. jula 2005. godine, obavezao se na vernost belo-crnima. Trenutno nastupa za omlaidnsku selekciju Brđana, a podsetio se svojih početaka na Banovom brdu.

- U Čukarički sam došao pre šest godina, iz Borca iz Ostružnice. Prvi trener mi je bio Marko Martać, potom su me trenirali Momir Mileta i sada Pavle Delibašić. Pomenuo bih i Aleksandra Tomovića, sa kojim sam dugo radio individualno, trebalo je da dostignem nivo na kojem su moji vršnjaci u Čukaričkom tada bili. Ostajali smo posle gotovo svakog treninga u tom uzrastu – kazao je Madžarević, koji je potom dodao:

- Ovde sam kao kod svoje kuće. Čukarički brine o svojoj deci, u skoro svakom meču prvog tima u protokolu je nekoliko „bonus“ igrača. Imao sam ponude i drugih klubova, ali sam odlučio da ostanem ovde. To je ono što je moje srce želelo, sada je na meni da nastavim da se dokazujem. Nadam se da ću u Čukaričkom debitovati u prvom timu, ali tu šansu tek treba da zaslužim igrama u omladinskoj selekciji. Siguran sam da možemo mnogo bolje da igramo, a trudićemo se da to pokažemo na proleće.

Madžarević je iz Ostružnice, pa ne čudi da mu je jedan od omiljenih igrača komšija iz Obrenovca, kapiten prvog tima, Marko Docić.

- Igram na poziciji zadnjeg veznog. Kratko sam bio i štoper, ali ovo je pozicija na kojoj se najbolje snalazim. Rodri iz Mančester sitija je tip igrača na kojeg želim da se ugledam. A iz sadašnjeg tima Čukaričkog, svakako Marko Docić. Ne samo zato što igramo na istoj poziciji, već smo i iz istog kraja.

Komentari (0)

Napiši Komentar