VESTI FK Čukarički

Miladin Stevanović otputovao na preglede u Rim-MiladinStevanović-

Miladin Stevanović otputovao na preglede u Rim

Desni bek Čukaričkog Miladin Stevanović otputovao je u četvrtak ujutro u Rim. Odmah po dolasku u glavni grad Italije, mladi reprezentativac Srbije biće podvrgnut lekarskim pregledima kod čuvenog doktora Pjer Paola Marijanija, koji će ga dan kasnije i operisati u svojoj klinici. Sa Stevanovićem je otputovao i fizioterapeut Čukaričkog Miloš Petrović.

Stevanović je u duelu protiv Napretka na Banovom brdu doživeo tešku povredu, pokidao je prednje ukrštene ligamente, te ga posle operacije u Rimu očekuje duža pauza.

Miladin Stevanović je bio jedan od najstandardnijih prvotimaca Brđana ove sezone, u Super ligi je odigrao 31 meč (tri propustio zbog suspenzije), postigao je dva gola, uz sedam asistencija i deset žutih kartona. Momak rođen 1996. godine u Bijeljini na Banovo brdo stigao je januara 2018.

Prethodno je nastupao za Teleoptik, Partizan i turski Kajzeri. Standardni je član mlade reprezentacije Srbije, sa kojom je izborio plasman na Evropsko prvenstvo, koje će od 16. do 30. juna ove godine biti održano u Italiji i San Marinu. Na žalost, bez učešća Miladina Stevanovića.

Komentari (0)

Napiši Komentar