VESTI FK Čukarički

Mladi debitant Slobodan Tedić: Mnogo mi znači što sam zaigrao za prvi tim-SlobodanTedić-

Mladi debitant Slobodan Tedić: Mnogo mi znači što sam zaigrao za prvi tim

Mladi debitant Slobodan Tedić: Mnogo mi znači što sam zaigrao za prvi tim

Sedamnaestogodišnji fudbaler Čukaričkog Slobodan Tedić debitovao je za prvi tim u prvoj utakmici Kupa Srbije protiv Jagodine i pokazao se u najboljem svetlu, a kako sam kaže pre svega zahvalan je šefu na ukazanom poverenju. 

“Zvali su me 15 minuta pre polaska u Jagodinu da se spremim, a ja sam taj poziv jedva dočekao. Naravno da sam se obradovao i oduševio što idem na utakmicu sa prvim timom. Igram špica i mislim da sam se dobro pokazao i na terenu odnosno da sam odgovorio kako treba na ukazano poverenje. Zadovoljan sam debijem, igrao sam poslednjih 25 minuta meča i što je najvažnije pobedili smo”, rekao je mladi napadač za sajt kluba. 

Dodao je da je igra u prvom timu za njega podsticaj da radi još više i da igra bolje, kao i da su ga prvotimci prihvatili “na najbolji mogući način”. 

Tedić je pre tri nedelje došao u omladinsku ekipu Čukaričkog iz Vojvodine. Potpisao je profesionalan ugovor na tri godine i već odigrao jednu prijateljsku utakmicu za prvi tim protiv Rakovice i dva prvenstvena meča za omladinsku selekciju gde se u poslednjem kolu protiv Orion Moravca upisao u strelce. Postigao je prvi gol u 4. minutu te utakmice, a naša ekipa je pobedila sa 6:0. 

“U Čukaričkom sam prezadovoljan - dočekom i kako sam prihvaćen i u omladinskom i u seniorskom timu. Naravno mnogo mi je bitno što sa 17 godina imam priliku da igram u prvom timu i šta da kažem sem da će nastaviti da dajem maksimum”, rekao je mladi Novosađanin. Vezano za selidbu u Beograd on dodaje da mu prija život u glavnom gradu i da se oseća baš lepo. 

Čukarički je pobedio juče Jagodinu u gostima sa 3:0 (2:0) u šesnaestini finala Kupa Srbije, a sledeća utakmica osmine finala tog takmičenja igra se 25. oktobra. Prvenstvenu utakmicu naša ekipa igra u nedelju 24. septembra na Banovom brdu protiv Borca iz Čačaka (10. kolo). 

Komentari (0)

Napiši Komentar