VESTI FK Čukarički

Mlađi kadeti Čukaričkog doneli bod iz „Zemunela“, za korak su bliže tituli--

Mlađi kadeti Čukaričkog doneli bod iz „Zemunela“, za korak su bliže tituli

Mlađi kadeti Čukaričkog odigrali su nerešeno u „Zemunelu“ protiv Partizana, u meču koji nije bio samo derbi kola, već i čitavog prvenstva – 0:0. Sjajno su izabranici Momira Milete odradili sve taktičke zamisli svog trenera, pa su zadržali veliku bodovnu prednost upravo u odnosu na najbližeg pratioca, ekipu Partizana.

Mlađi Brđani posle 31 odigrane utakmice imaju 27 pobeda, tri remija i samo jedan poraz, sa 84 boda drže čelnu poziciju na tabeli. Iza njih je Partizan sa 74 boda, ali i dve utakmice manje, dok Crvena zvezda ima 69 bodova i takođe dva meča manje. Do kraja prvenstva mlađi kadeti će odigrati još tri meča, u derbiju će ugostiti OFK Beograd, ići će u goste ekipi „Ole“, dok ih čeka još i zaostali susret protiv Brodarca u gostima.

U trci za titulu su i pioniri Čukaričkog, koje sa klupe predvodi trener Lazar Popović. Njihov meč protiv Grafičara je odložen, s obzirom da je petorica igrača belo-crnih imalo obaveze u pionirskoj reprezentaciji Srbije, koja je igrala dva prijateljska meča protiv vršnjaka Bosne i Hercegovine u Tuzli.

Komentari (0)

Napiši Komentar