VESTI FK Čukarički

Mlađi pioniri Čukaričkog osvojili trofej na Zlatibor Kupu--

Mlađi pioniri Čukaričkog osvojili trofej na Zlatibor Kupu

Generacija dečaka rođenih 2009. godine po komandom trenera Marka Mihajlovića učestvovala je na turniru „Zlatibor Kup“, na kojem je osvojila prvo mesto. Mladi Brđani su poraženi na startu takmičenja u grupi od hrvatske Dubrave sa 1:0, ali su plasman u nokaut fazu izborili pobedama protiv Brodarca (8:0) i šabačke Mačve (1:0).

U četvrtfinalu Čukarički je bio bolji od francuske ekipe Satanej Malabri (4:1), dok je u polufinalu ostvarena pobeda protiv makedonskog Vardara (3:0). Najuzbudljivije je bilo u finalu, u kojem su se belo-crni ponovo sastali sa Mačvom, a slavili su posle boljeg izvođenja jedanaesteraca. Priznanje za najboljeg igrača turnira otišlo je u ruke Marka Savića, dok je najbolji golman Veljko Popović.

Pored njih dvojice, u ekipi Čukaričkog bili su još: Aleksandar Kolarov, Vaso Zelić, Đura Vasić, Andrija Filipović, Andrej Živković, Vukašin Stanković, Andrija Dragović, Matija Delibašić, Vanja Antić, Luka Matijašević, Vasilije Dudić, Filip Kuzmanović, Stefan Nijemčević, Luka Pejnović, Andrija Jovanović i Aljoša Isailović. Ekspediciju Čukaričkog na Zlatiboru predvodio je koordinator Omladinske škole Đorđe Aćimović Đulika.

Komentari (0)

Napiši Komentar