VESTI FK Čukarički

Mudrinski: Najbitnije je da skupljamo bodove-OgnjenMudrinski-

Mudrinski: Najbitnije je da skupljamo bodove

Fudbaler Čukaričkog Ognjen Mudrinski priključio se ekipi prošle sedmice i debitovao u utakmici drugog kola protiv Napretka u kojoj je tim sa Banovog brda upisao pobedu od 2:0. „Najbitnije je da skupljamo bodove posle nesrećnog poraza u Novom Sadu u prvom kolu“, rekao je snažni napadač za sajt kluba. 

Mudrinski je zadužio dres sa brojem sedam, a kaže da je težak početni raspored Čukaričkog u domaćem prvenstvu, kao i da se već uverio da ekipa sa Banovog brda ima odlične uslove za rad i da u klubu sve funkcioniše perfektno. 

„Utakmica protiv Napretka je prva za mene u Čukinom dresu i naravno najvažnije je što smo pobedili. Postigli smo golove na vreme i upisali tri boda. Ambijent je bio dobar i publika je imala prilike da isprati dobru utakmicu u noćnom terminu. Mislim da su imali šta da vide i mogu da poželim da ljubitelji fudbala dolaze u što većem broju na naredne utakmice na stadionu na Banovom brdu“, rekao je dvadesetpetogodišnji napadač. 

Dodao je da se brzo uklopio u tim, jer većinu igrača poznaje od ranije, a sa nekima je već igrao. „Sa šefom Lalatovićem radim prvi put i njegov odnos sa igračima, naravno i sa mnom je izvanredan. Neguje napadački fudbal i protiv Napretka smo igrali sa dva špica (Mudrinski i Ožegović) i isplatilo se. Imamo tim koji može da dostigne velike ciljeve u Superligi, jer su tu i iskusni, provereni igrači, kao i mladi željni dokazivanja“. 

Upitan da li njemu lično više odgovara igra u paru ili kad je sam na najisturenijoj poziciji Mudrinski kaže da je kroz karijeru često igrao obe formacije i da mu je svejedno. „Nemam određeno šta volim više ili manje, meni lično je svejedno, ali svakako je bolje sa dva špica“. 

Čukarički u trećem kolu gostuje Crvenoj zvezdi, za koju Mudrinski kaže da je favorit, ali i da se ekipa sa Banovog brda sigurno neće braniti. „Zvezda igra pred svojim navijačima na svom stadionu. Mi ih respektujemo, ali idemo da igramo fudbal i sigurno da se nećemo braniti. Mi vidimo našu šansu da osvojimo bodove, a u svaku utakmicu ulazim maksimalno motivisan pa tako i u tu. Nadam se da ćemo pružiti dobru partiju, a za što bolji rezultat moramo biti svi maksimalno fokusirani tih devedeset minuta“. 

Mudrinski je peto pojačanje Čukaričkog u aktuelnom prelaznom roku, a pre njega dresove na Banovom brdu zadužili su Aleksandar Kirovski, Nikola Drinčić, Darko Puškarić i Đorđe Crnomarković.

Komentari (0)

Napiši Komentar