VESTI FK Čukarički

Mudrinski: Zanimljiviju utakmicu od one u Lučanima dugo nisam ni gledao ni igrao-OgnjenMudrinski-

Mudrinski: Zanimljiviju utakmicu od one u Lučanima dugo nisam ni gledao ni igrao

Čukarički je u Lučanima odigrao utakmicu koja će se dugo pamtiti. Publika je mogla da uživa u vrhunskom fudbalu, kakav se ne viđa baš često na terenima širom Srbije. Na kraju sedam golova, dva velika preokreta, posle vođstva Čukaričkog od 2:0 Mladost je imala snage i umeća da okrene na 3:2, Brđani su ipak na kraju slavili sa 4:3...

Bez ikakve dileme junak meča bio je Ognjen Mudrinski, sa dva gola i dve asistencije. Priznao je centarfor Čukaričkog da se prilično potrošio tokom meča u Lučanima, i fizički i emotivno.

- Iskreno, zanimljiviju utakmicu nisam ni gledao ni igrao u poslednje vreme – naglasio je na startu razgovora Mudrinski, koji je potom nastavio:

- Zaista smo dobro odigrali, posebno to važi za početak i za kraj meča. Dogovorili smo se pre utakmice da se „stisnemo“, da damo sve od sebe i da pokušamo da im se revanširamo za nedavni poraz i eliminaciju iz Kupa. Imali smo mnogo motiva za duel protiv Mladosti.

Pamtiće se pobeda u Lučanima, vredna tri boda, ali Ognjen naglašava da je ekipa dobila i mnogo više od toga.

- Ovo su utakmice u kojima pobede vrede više od ta tri osvojena boda, iz mnogo razloga. Sa druge strane, Lučanci su već bili blizu nas na tabeli, da su nas savladali bili bi još bliže, skoro egal sa nama. Ovako, uspeli smo opet da im pobegnemo i da ostanemo uz vodeću trojku na tabeli.

Priznao je Mudrinski i da je bilo loših stvari na meču, što je i rezultiralo time da su dozvolili Mladosti da preokrenu na 3:2 sredinom drugog poluvremena.

- Bili smo zaista odlični u prvih 20-25 minuta, postigli i dva gola, ali smo posle sami sebi zakomplikovali. Ali, ponosan sam na karakter ekipe, koja je uspela da porekrene u finišu, koji je bio zaista uzbudljiv, uz šanse koje su se ređale na obe strane. Želeli smo da dokažemo da je poraz u Kupu bio samo naš loš dan. Naravno, golovi koje sam postigao i meni mnogo znače, ali je najbitnije da je ekipa pobedila i uzela tri boda.

U Super ligi je okrenut prvi krug, odigrano je 15 kola, a Čukarički je sa 29 bodova visoko pozicioniran, uz istaknutu kandidaturu za plasman u Evropu.

- Možemo da budemo zadovoljni, osvojili smo dosta bodova, postigli dosta golova. Senku na naš učinak može da baci samo poraz u Surdulici, ali tamo smo zaista bili loši, zasluženo smo izgubili. Imamo iskustvo od prošle godine, znamo šta nam se tada dešavalo u plej-ofu, ali do doigravanja ima jop mnogo, čitavih 15 kola. Opet, i naša ekipa se dosta promenila, imamo i dosta mlađih igrača.

Fudbaleri Čukaričkog će napkon imati malo više vremena za odmor, posle dve nedelje napornog igranja u ritmu sreda-subota. Tek za vikend sledi nova utakmica, u gostima Zemunu.

- Uzeli su nam bod na startu prvenstva na našem stadionu, u meču u kojem je malo ko to očekivao. Stvarno smo tada bili bolji, stvarali smo šanse, ali se i lepo ispromašivali. Prošle godine su nas u Zemunu dobili sa 2:0, imamo dosta motiva da se i njima revanširamo – zaključio je Mudrinski.

Komentari (0)

Napiši Komentar