VESTI FK Čukarički

Nemanja Milojević: Iščekivali smo tu pobedu-NemanjaMilojević-

Nemanja Milojević: Iščekivali smo tu pobedu

Strelac pobedonosnog gola za Čukarički protiv Voždovca Nemanja Milojević kaže da je njegova ekipa iščekivala i verovala u pobedu, kao i da se fenomenalno oseća posle svog prvog superligaškog pogotka. 

Čukarički je pobedio Voždovac sa 2:1 preokretom u finišu utakmice, pošto je protivnik poveo golom Dejana Georgijevića u 21. minutu. Izjednačenje našem timu doneo je Nikola Drinčić u 86. direktno iz kornera, a preokret kompletirao mladi Milojević u trećem minutu sudijske nadoknade. 

“Bogosavac mi je poslao loptu u šesnaesterac i napao sam dobro prostor. Primio loptu i rešio kako treba situaciju jedan na jedan. Ja sam samo taj egzekutor, a pobeda je cele ekipe. Svi smo verovali i iščekivali smo pobedu. Znači nam da se približimo gornjem delu tabele”, rekao je vešti vezista.

Milojević je u Čukaričkom sedam godina, a debitovao je za prvi tim u aprilu ove godine u utakmici Kupa Srbije. Ušao je u igru tad u 86. minutu i postigao gol dva minuta kasnije, a posle rekao da nikad nije bolje iskoristio svojih pet minuta.

Sad, posle svog prvog superligaškog gola i kako se ispostavilo pobedonosnog kod kuće u poslednjim sekundama meča, Milojević kaže da je osećaj stvarno odličan. "To je za mene vetar u leđa da radim više i jače. Fenomenalno se osećam posle sinoćne utakmice, jer mi uvek igramo na pobedu. Isto očekujem i u svakom sledećem susretu”.

Utakmicu 15. kola Superlige Srbije Čukarički-Voždovac gledao je i šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević, bivši trener Čukaričkog i otac mladog fudbalera, Čukine dvadesetice, Nemanje Milojevića. “Znao sam da će doći na utakmicu i to meni može samo da bude podstrek nikako pritisak. Nisam naravno razmišljao o tome, fokusiran sam isključivo na teren i igru”. 

Naš fudbaler je sinoć izašao na teren u 56. minutu meča i digao na noge sve prisutne u trećem minutu sudijske nadoknade. 

Čukarički je na šestom mestu na tabeli Superlige Srbije sa 25 bodova, a u sledećem kolu dočekuje Vojvodinu u petak, 3. novembra od 17 časova. 

Komentari (0)

Napiši Komentar