VESTI FK Čukarički

Nikola Vujadinović potpisao ugovor sa Čukaričkim--

Nikola Vujadinović potpisao ugovor sa Čukaričkim

Čukarički je angažovao drugo pojačanje za predstojeću sezonu, posle Đorđa Ivanovića klub je pojačao Nikola Vujadinović. Iskusni 35-godišnji štoper potpisao je ugovor na godinu dana sa klubom sa Banovog brda.

- Čast mi je i zadovoljstvo što sam došao u Čukarički, moderan i organizovan klub na svim nivoima. Dogovor smo brzo postigli, na obostrano zadovoljstvo. Znam kakvi su apetiti i renome kluba, želja mi je da iskustvom doprinesem uspesima. Drago mi je što ćemo igrati na tri fronta, odgovara mi da imamo što više utakmica u nogama, a Evropa je uvek izazov – kazao je Vujadinović.

Čukarički nema običaj da dovodi igrače koji su napunili 30 ili više godina, ali je u slučaju Vujadinovića napravio izuzetak.

- Znam kakva je politika Čukaričkog, zbog toga je na meni još veća odgovornost. Činjenica da su me angažovali je samo motiv više za mene, a mišljenja sam da i stariji igrači mogu mnogo da doprinesu u svakoj ekipi.

Pohvalio je Vujadinović prošlogodišnji tim Brđana.

- Tek sam se prošle godine vratio u srpski fudbal. Igrao sam uživo protiv Čukaričkog i na licu mesta se uverio u kvalitete tima. I naravno činjenicu da je u klubu veliki broj mladih igrača, kojima se smeši lepa budućnost.

Vujadinović je rođen 31. jula 1986. godine u Beogradu. Prošao je mlađe kategorije Crvene zvezde, a igrao je potom za Rad, Zetu, Radnički iz Pirota. Prvi inostrani klub bio mu je sofijski CSKA, odakle je otišao u Udineze. Igrao je potom na pozajmicama u Unirei, Aberdinu i Javoru.

Iz Ivanjice je otišao u Šturm, a potom je nastupao za Osasunu, Peking, Leh, Domžale, Sabah, dok je prošlu sezonu proveo u niškom Radničkom.

Komentari (0)

Napiši Komentar