VESTI FK Čukarički

Omladinci i kadeti uspešni, obe selekcije slavile protiv Zemuna--

Omladinci i kadeti uspešni, obe selekcije slavile protiv Zemuna

Omladinci Čukaričkog slavili su prvi prolećni trijumf. Brđani su na domaćem treenu bili bolji od Zemuna – 3:0. Izabranici Pavla Delibašića poveli su golom Matije Stojanovića u trećem minutu, prednost je duplirao Lazar Vrekić u 19 .iz jedanaesterca, a konačan rezultat postavio je Uroš Miladinović u 87. minutu.

I kadeti Čukaričkog su igrali na domaćem terenu protiv Zemuna, takođe su bili uspešni. Ekipa koju sa klupe predvodi Momir Mileta povela je golom novajlije Janka Rakonjca u 20, prednost je duplirao Andrej Subotić u 32. minutu, a utešni gol za goste postigao je Obrenović u 55. minutu.

Mlađi kadeti su bili ubedljivi na gostovanju OFK Beogradu – 4:0. Dimitrije Janković je doveo ekipu Lazara Popovića u vođstvo u 27. minutu, Mateja Zirojević je bio precizan u 40, a meč je završen sa dva gola Marka Karanovića u 48. i 50. minutu.

Pionori su lako stigli do trijumfa protiv Brodarca. Luka Vasiljević je postigao prvi gol u osmom minutu, a konačan rezultat postavio je Luka Lacmanović u 30. minutu. Mlađi pioniri koje sa klupe predvodi Aleksandar Tomović izgubili su od Crvene zvezde – 0:2, oba gola postigao je Damjanović, u 41. i 51. minutu.

Dečaci koje predvodi Nebojša Savić poraženi su na gostovanju Rakovici – 2:1. Rodić je doveo domaće u vođstvo iz jedanaesterca u 15, a Vasiljević je duplirao prednost u 63. minutu. Konačan rezultat postavio je Dimitrije Adamović u 68. minutu.

Momci čiji je šef stručnog štaba Aleksandar Petrović pobedili su Ole u gostima sa 3:2. Golove za belo-crne postigli su Andrej Todorović u šestom, Ivan Ostojić u 58. i Ognjen Dakić u 59, a za domaće Rakočević u 47. i Lazić u 56. minutu.

Komentari (0)

Napiši Komentar