VESTI FK Čukarički

Pobeda kadeta Čukaričkog, šest golova Mihajla Cvetkovića za mlađe kadete-MihajloCvetković-

Pobeda kadeta Čukaričkog, šest golova Mihajla Cvetkovića za mlađe kadete

Kadeti Čukaričkog ostvarili su pobedu protiv Sloge iz Požege u okviru devetog kola šampionata – 3:0. Trijumf izabranicima Momira Milete doneli su Marko Arsović golom iz jedanaesterca u 43. minutu, dok su Nikša Delibašić i Veljko Radosavljević pogađali u 68. i 81. minutu. Brđani su posle devet kola na trećem mestu sa 22 boda, ispred njih su Crvena zvezda sa 24 i Vojvodina sa 23. U narednom kolu u sredu od 12,30 časova belo-crni će gostovati Partizanu u derbiju.

Mlađi kadeti su bili ubedljivi protiv Ade, slavili su sa 9:1. Blistao je Mihajlo Cvetković, koji je postigao šest golova, pogađao je u 14, 19, 27, 46, 60. i 79. minutu. U listu strelaca upisali su se još Uroš Tegeltija u 34, Dimitrije Janković u 54. i Veljko Milovanović u 62. minutu, dok je čast gostiju spasao Aleksa Radujko u 57. minutu.

Pioniri Čukaričkog doživeli su poraz na domaćem terenu od Teleoptika. Optičari su slavili pogotkom Petra Milašinovića u osmom minutu – 0:1. Mlađi pioniri su bili uspešni protiv ekipe KMF Mungosi, a do trijumfa su došli posle preokreta. Gosti su poveli golom Viktora Markovića u petom minutu, ali su Brđani slavili trijumf pogocima Andreja Todorovića u 29. i Ognjena Dakića u 60. minutu.

Na kraju, do pobede su došli i petlići koje sa klupe predvodi Dario Vukota. Oni su slavili na domaćem terenu protiv ekipe GSP Polet Dorćol sa 3:1. Golove za Brđane postigli su Lazar Đuričić u sedmom, Pavle Šmigić u 32. i Danilo Fekete u 41. minutu, dok je za goste precizan bio Luka Aleksić u 56. minutu.

Komentari (0)

Napiši Komentar