VESTI FK Čukarički

Poraz omladinaca, pobeda kadeta u Lučanima, pioniri brojali do 18--

Poraz omladinaca, pobeda kadeta u Lučanima, pioniri brojali do 18

  Pored prvog tima, koji je u Lučanima protiv Mladosti odigrao nerešeno (1:1), u Dragačevu su gostovali i omladinci i kadeti. Ekipa Velička Kaplanovića je poražena od Mladosti sa 3:1, gol za Brđane iz jedanaesterca postigao je Mitar Ergelaš. Omladinci su posle 20. kola šesti na tabeli, sa 41 osvojenim bodom, a u narednom kolu ugostiće ekipu Spartaka na Carevoj ćupriji.

Kadeti su jedini koji su se iz Lučana vratili sa tri boda. Ekipa Saše Kljajića slavila je sa 2:1, pogotke su postigli Mihajlo Spasojević u 57. i Lazar Vrekić u 80. minutu. Kadeti su drugi na tabeli, sa 50 osvojenih bodova. U narednom kolu, Čukarički će na stadionu BASK-a ugostiti Spartak. Mlađi kadeti su trijumfalno završili jesenji deo sezone.

U poslednjem kolu prvog dela šampionata ekipa Momira Milete slavila je protiv tima „Ole“ sa 4:2, golovima Aleksića, Arsovića, Delibašića i Ilića. Mlađi kadeti su jesen završili na prvoj poziciji, sa skorom od 16 pobeda i jednim nerešenim ishodom, uz gol razliku – 88:13.

Pioniri su za vikend bili najubedljiviji, oni su u zaostaloj utakmici drugog kola slavili protiv Ade sa čak 18:1. Golove su postizali U. Tegeltija (4), Cvetković (3), Konajev (3), Prokopijević (2), dok su se po jednom u listu strelaca upisali: D. Tegeltija, Ašković, Aranđelović, Đorđević, Mladenović i Tašovski.

Komentari (0)

Napiši Komentar