VESTI FK Čukarički

Poraz omladinaca u Lučanima, kadeti slavili, mlađim kadetima derbi protiv Partizana-AndrejSubotić-

Poraz omladinaca u Lučanima, kadeti slavili, mlađim kadetima derbi protiv Partizana

 Omladinci i kadeti Čukaričkog gostovali su Mladosti u Lučanima. Izabranici Pavla Delibašića poraženi su sa 1:0, pogodak za pobedu domaćih postigao je Mitrović u 12. minutu. Belo-crni su ostali na trećem mestu, sa 25 osvojenih bodova. U narednom kolu Brđani će u četvrtak (11 časova) ugostiti ekipu Grafičara.

Ekipa pod komandom Momira Milete ostvarila je pobedu protiv Mladosti, kadeti su bili ubedljivi – 4:1. Brđanima je trijumf het-trikom obezbedio Andrej Subotić, pogađao je u 31, 34. i 75. minutu, a precizan je u 41. minutu bio i Maro Arsović, dok je čast domaćina spasao Radojičić u 77. minutu. U narednom kolu kadeti će u sredu (13 časova) ugostiti Grafičar.

Mlađi kadeti su slavili u derbiju kola, u SC „Teleoptik“ pobedili su ekipu Partizana sa 2:1. Brđani su poveli autogolom Kahrovića, a prednost je udvostručio Mihajlo Cvetković u 37. minutu. Do kraja meča, crno-beli su smanjili rezultat pogotkom Alilovića iz jedanaesterca. Na taj način Čukarički je nastavio fantastičnu seriju, ekipa pod vođstvom Lazara Popovića ima 15 pobeda iz isto toliko mečeva, uz gol-razliku 86:14!

Pioniri su na Banovom brdu izgubili od Partizana sa 4:1. Ekipa koju trenira Zdravko Rauković povela je golom Matea Maravića u 39. minutu, a crno-beli su preokrenuli pogocima Kostića u 50. i 69, Bajramovića u 55. i Rankovića u 74. minutu. Mlađi pioniri (2008. godište) su u zaostaloj utakmici izgubili od Crvene zvezde sa 2:0, golove za pobedu gostiju postigao je Damjanović u 41. i 51. minutu.

Komentari (0)

Napiši Komentar