VESTI FK Čukarički

Poziv za akreditovanje za meč Čukarički – Fiorentina--

Poziv za akreditovanje za meč Čukarički – Fiorentina

Fudbalski klub Čukarički obaveštava predstavnike medija da je otpočeo proces akreditovanja za meč četvrtog kola Lige konferencije protiv italijanske Fiorentine (četvrtak, 9. novembar u 18,45 časova, stadion “Dubočica” u Leskovcu). Proces akreditovanja će trajati do srede u 12 časova, a predstavnike medija molimo da ispoštuju rok, nakon kojeg NEĆE BITI MOGUĆE dodatno akreditovanje, s obzirom na to da lista mora da bude predata UEFA.

U zahtevu za akreditaciju koji treba poslati OBAVEZNO na memorandumu redakcije na mejl aleksandar.petrovic@fkcukaricki.rs potrebno je navesti ime i prezime osobe za koju se traži akreditacija, broj lične karte i ime medija iz koga osoba dolazi, kao i fotografiju validne novinarske legitimacije za tekuću godinu.

U protivnom NEĆEMO MOĆI da Vam izdamo akreditaciju za predstojeći meč. Akreditacije ćete moći da preuzmete ISKLJUČIVO u sredu na konferenciji za novinare FK Čukarički (17,30 časova) na stadionu “Dubočica” u Leskovcu. Oficijelni trening FK Čukarički biće održan u sredu od 18,30 časova, a predstavnici medija će prema pravilima UEFA moći da posmatraju prvih 15 minuta treninga. Konferencija za novinare FK Fiorentina biće održana takođe u press sali na stadionu “Dubočica”, u sredu od 18 časova.

Apelujemo na sve predstavnike medija (novinare, fotoreportere i snimatelje) da prilikom dolaska na utakmicu sa sobom obavezno ponesu ličnu kartu, kako bi mogli da potvrde svoj identitet prilikom ulaska. Fudbalski klub Čukarički moli predstavnike medija da broj podnetih zahteva bude u skladu sa stvarnim potrebama njihove redakcije i zadržava pravo da utvrdi konačan broj akreditovanih novinara, fotoreportera i snimatelja, a zbog ogromnog interesovanja za predstojeći meč. Naravno, FK Čukarički će prevashodno voditi računa o medijima koji redovno izveštavaju o aktuelnostima u vezi sa našim klubom.

Komentari (0)

Napiši Komentar