VESTI FK Čukarički

Poziv za akreditovanje za meč polufinala Kupa Srbije Čukarički – Vojvodina--

Poziv za akreditovanje za meč polufinala Kupa Srbije Čukarički – Vojvodina

Fudbalski klub Čukarički obaveštava predstavnike medija da sezonske akreditacije za meč četvrtfinala Kupa Srbije protiv Vojvodine (sreda, 10. jun, 17 časova), neće važiti. Ujedno, pozivamo predstavnike medija da se akredituju za izveštavanje sa meča Čukarički – Vojvodina.

Svi zainteresovani mediji zahtev za akreditovanje mogu da pošalju na mejl adresu „pr@fkcukaricki.rs“, a u zahtevu je za svakog novinara, fotoreportera i snimatelja za koga se traži akreditacija potrebno navesti sledeće:

– ime i prezime

– JMBG

– vrsta akreditacije koja se traži (pres ili foto)

– naziv redakcije iz koje dolaze

Svi kojima bude odobrena akreditacija biće uvršteni na spisak osoba kojima je dozvoljen ulazak na stadion, te iz tog razloga apelujemo na sve predstavnike medija (novinare, fotoreportere i snimatelje) da prilikom dolaska na utakmicu sa sobom obavezno ponesu ličnu kartu, kako bi mogli da potvrde svoj identitet prilikom ulaska.

Fudbalski klub Čukarički moli predstavnike medija da broj podnetih zahteva bude u skladu sa stvarnim potrebama njihove redakcije i zadržava pravo da utvrdi konačan broj akreditovanih novinara, fotoreportera i snimatelja u skladu sa organičenim kapacitetima na stadionu i određenim prioritetima, pre svega u vezi sa redovnim izveštavanjem o aktuelnostima u vezi sa FK Čukarički.

Rok za slanje zahteva je utorak, 9. jun, do 14:30 časova. Svi zahtevi pristigli nakon isteka ovog roka neće biti uzeti u razmatranje. Svim predstavnicima medija kojima se odobri ulazak na stadion, to će biti potvrđeno putem mejla najkasnije u utorak, 9. juna, do 15 časova.

Komentari (0)

Napiši Komentar