VESTI FK Čukarički

Prvenac Bogosavca u Čukaričkom, debi Koste Aleksića-MarkoDocić,BorisKopitović,MiroslavBogosavac,KostaAleksić-

Prvenac Bogosavca u Čukaričkom, debi Koste Aleksića

Čukarički je ostvario jednu od najvažnijih pobeda ove sezone u Super ligi Srbije, posle sjajnog preokreta na gostovanju Voždovcu. Zanimljivo, strelci prva dva pogotka bili su odbrambeni igrači, Miroslav Bogosavac i Boris Kopitović, dok je treći delo kapitena Marka Docića, iz jedanaesterca.

Bogosavcu je ovo prvenac u dresu Čukaričkog, za koji je odigrao 65 mečeva. Ujedno, levom beku Brđana i mlade reprezentacije Srbije ovo je prvi gol u Super ligi Srbije. Prethodno je zabeležio 26 mečeva za partizan u elitnom rangu. Što se tiče Kopitovića, on je već pogađao u dresu Čukaričkog, ove sezone drugi put. Prethodno je doneo belo-crnima svojim golom tri boda u duelu protiv Mačve na Banovom brdu (1:0).

Reprezentativac Crne Gore je za Čukarički odigrao 45 mečeva, postigao je pet golova. Docić je upisao treći pogodak ove sezone, u kojoj je najbolji strelac Čukaričkog. Kapiten ima vrlo dobra učinak među Brđanima, 64 meča i 18 golova. Dodaćemo tome da ove sezone u osam mečeva nije propustio ni jedan minut. Za kraj, meč protiv Voždovca će dugo pamtiti i Kosta Aleksić. Momak koji je ove sezone došao iz Bečeja debitovao je na gostovanju Voždovcu, u igru je ušao u 89. minutu.

Komentari (0)

Napiši Komentar