VESTI FK Čukarički

Prvi poraz omladinaca Čukaričkog u sezoni, OFK Beograd odneo bodove-AndrijaFratrović-

Prvi poraz omladinaca Čukaričkog u sezoni, OFK Beograd odneo bodove

Čukarički – OFK Beograd 1:2 (1:0)

Strelci: 1:0 – Andrija Fratrović u 27, 1:1 – Mladen Bogdanović u 61, 1:2 – Luka Stevanović u 73. minutu.

Teren: SC Rakovica. Gledalaca: 100. Sudija: Dejan Gligorijević. Pomoćnici: Goran Božović i Novak Novaković (svi iz Beograda). Žuti kartoni: Bakić, Nikčević, Ignjatović (Čukarički), Petrović, Popadić (OFK Beograd).

ČUKARIČKI: Mićović, Ignjatović, Kamenović, Fratrović, Radojičić, Bakić, Terzić, Radovanović (od 72. Daničić), Rakonjac, Mihailović (od 71. Ristović), Nikčević.

OFK BEOGRAD: Simonović, Popadić, Gačić, Ristović (od 63. Bačvanski), Daraboš, Bogdanović, Đurović (od 55. Delić), Petrović (od 72. Stevanović), Miailović, Jevtić (od 55. Janković), Jovanović (od 65. Lakušić).

Omladinci Čukaričkog zabeležili su prvi poraz u sezoni, i to na domaćem terenu protiv OFK Beograda, posle vođstva u prvom poluvremenu. Činilo se posle prvih 45 minuta da će Brđani upisati još jedan trijumf, ali se to na kraju nije dogodilo.

Ekipa Velička Kaplanovića bila je bolji rival u prvom pouvremenu, a to je krunisala vođstvom, posle pogotka Andrije Fratrovića u 27. minutu. Ali, u nastavku Romantičari su diktirali ritam, te su uspeli najpre da izjednače pogotkom Bogdanovića u 61. minutu, a 12 minuta kasnije Stevanović je postavio konačan rezultat.

Komentari (0)

Napiši Komentar