VESTI FK Čukarički

RADNIČKI - ČUKARIČKI 1:0 (0:0)--

RADNIČKI - ČUKARIČKI 1:0 (0:0)

Fudbaleri Čukaričkog poraženi su od niškog Radničkog sa 1:0 golom iz penala u 89. minutu meča. Na istoj utakmici, nažalost naš fudbaler Asmir Kajević teško je povredio ruku u 25. minutu posle čega je hitno prebačen u Beograd gde mu predstoji operacija. 

Kajević je trčao na loptu i posle sudara sa protivničkim igračem nezgodno pao na zemlju. Čuo se zvuk lomljenja kosti, a ubrzo je nažalost i potvrđeno da je polomio dve kosti ruke.

Na terenu ga je zamenio naš Nenad Adamović. 

Evo i kako je izgledala situacija u kojoj je postignut jedini pogodak na meču 21. kola Superlige u Nišu. U 87. Minutu Slaviša Stojanović je dobio loptu od Aksentijevića sa desne strane u srcu šesnaesterca, poslao do Arsića, a njegov pokusaj šuta blokirao je Puškarić. Sudija Jovan Šegrt pokazao je igranje rukom, a jedanaesterac je uspešno realizovao Pavkov. Od 89. minuta 1:0. 

U prvom delu igre prvu šansu su imali domaći igrači kada je Stanković u 12. minutu centritao sa leve strane i Pavkov pokušao glavom, a naš Belić je bio na visini zadatka. Fudbaleri Čukaričkog imali su najozbiljniju šansu u prvih pola sata igre i to Ovusu koji je pretrčao polovinu igrališta i izašao pred golmana Živkovića, a u poslednji tren mu je zasmetao Ivan Miladinović, pa je lopta bila lak plen za čuvara mreže Nišlija.

Na prvu šansu u drugom delu čekalo se sve do 60. minuta. Centrirao je Mrkić sa desne strane, a kapiten domaćih kasno je uklizao i lopta je završila u gol autu. U nastavku se igralo većinom izmedju dva šesnaesterca, a u 78. minutu viđena je prilika za domaćina, ali mreže su bile mirne do samog finiša utakmice. 

Radnički: Živković, Mrkić, Arsić (Raspopović 90.), Aksentijević, Petrović, Jovanović (Slaviša stojanović 61.),Pavkov, Simunović, Noma, Stanković, Miladinović. 

Čukarički: Belić, Docić, Drinčić, Kajević (Adamović 25.), Kopitović, Mićin (Milojević 71.), Ovusu (Zorić 82.), Puškarić, Petar Jovanović i Bogosavac. Poslednju utakmicu pred pauzu Čukarički će odigrati u sredu od 15 časova protiv Rada na Banovom brdu, a naša ekipa sa 35 bodova deli 5. mesto sa Voždovcem. 

Komentari (0)

Napiši Komentar