VESTI FK Čukarički

Remi Čukaričkog i Voždovca u prijateljskom meču na Banovom brdu-MarkoDocić,OgnjenMudrinski-

Remi Čukaričkog i Voždovca u prijateljskom meču na Banovom brdu

Čukarički – Voždovac 1:1 (0:0)

Stadion: Čukaričkog. Gledalaca: 20. Sudija: Stojanović (Beograd). Strelci: Maksimović u 65. minutu za Voždovac, Docić (iz jedanaesterca) u 71. minutu.

ČUKARIČKI: Belić, Nikčević, Šapić, Đurić, Ovusu, Kiso, Šarić, Aleksić, Stojanović, Belaković, Luković. Igrali su još: Radić, Docić, Kamenović, Mudrinski, Knežević.

VOŽDOVAC: Ilić, Ćirković, Mihajlov, Petrović, Kovačević, Pavlović, Luković, Zličić, Duronjić, Mašović, Milunović. Igrali su još: Karadžić, Ješić, Maksimović, Zlatković, Milutinović, Purtić, Blagojević, Zoćević, Veličković, Nišić.

Pauzu zbog obaveza u reprezentaciji Čukarički je iskoristio da odigra kontrolni meč protiv Voždovca. Oba tima su nastupala u kombinovanim sastavima, priliku je dobio veliki broj mlađih igrača. Viđen je vrlo dobar meč, sa mnoštvom prilika, na kraju nije bilo pobednika - 1:1.

Brđani su nastupali bez Kopitovića, Puškarića, Kajevića, Zorića, Stevanovića, Đorđevića, Bogosavca i golmana Nemanje Stevanovića, dok su Zmajevi bili lišeni pomoći Jovanovića, Stuparević, Jeftića, Kneževića i Mikića. Prvu priliku za gol, imali su gosti u 12. minutu, Mašović je sjajno prošao po levoj strani i centrirao, Milunović je sa nekoliko metara šutirao, ali se istakao golman domaćih Belić.

Osam minuta kasnije uzvratio je Čukarički, Stojanović je posle solo prodora dodao do Lukovića, koji je šutirao pored gola Voždovčana. Do kraja prvog poluvremena još dve vrlo dobre prilike za Čukarički, najpre u 22. minutu posle dodavanja Belakovića, sa šesnaest metara je šutirao Stojanović, ali je golman Ilić odlično intervenisao. Potom i u 35. minutu, ponovo je akciju inicirao Belaković, ovoga puta je centrirao sa leve strane, a Šarić je iz prve šutirao preko gola.

U nastavku prvu šansu imali su gosti, odmah su je i iskoristili. Maksimović je lob udarcem sa ivice šesnaesterca savladao Belića. Ali, nije radost Voždovca dugo trajala. U igru je ušao Ognjen Mudrinski, a nedugo potom je prekršajem je zaustavljen u šesnaestercu rivala, siguran sa bele tačke bio je kapiten Docić. Imao je još jednu priliku Mudrisnki sedam minuta kasnije, ali je na asistenciju Belakovića, glavom šutirao u golmana Karadžića.

Komentari (0)

Napiši Komentar