VESTI FK Čukarički

Remi Čukaričkog protiv Voždovca dovoljan za treće mesto pred plej-of--

Remi Čukaričkog protiv Voždovca dovoljan za treće mesto pred plej-of

Remijem protiv Voždovca u gostima, fudbaleri Čukaričkog završili su regularni deo Super lige.

Naš tim je u okviru 30. kola odigrao 0:0 i na taj način osvojio 51 bod. Dovoljno za treće mesto s obzirom na to da je glavni konkurent Radnički poražen u Kruševcu od Napretka rezultatom 3:1.

Čuka će upravo protiv Radničkog kod kuće igrati prvi meč plej-ofa narednog vikenda, a posle podele bodova naš tim sada ima 26.

Čukarički je bolje ušao u meč od protivnika. Docić je već u 5. minutu odradio dupli pas sa Bojićem, ali je nedovoljno jako šutirao sa nekih 18 metara. Drinčić je u 13. oprobao udarac i lopta je prohujala tik iznad prečke gola koji je čuvao Knežević.

Već u sledećem napadu viđena je najbolja prilika u prvom poluvremenu. Voždovac je sjajno organizovao kontranapad, lopta je sa desnog krila bila ubačena u kazneni prostor, a Belić je maestralnom odbranom sačuvao mrežu Čuke posle udarca Duronjića.

Usledio je period igre između dva šesnaesterca, da bi Zorić u 30. minutu zapretio posle kornera. Isti igrač je imao najbolju priliku za Čuku u 43. minutu kada je jednu ubačenu loptu Ovusua umalo sproveo u gol.

Prva dobra prilika u nastavku meča viđena je u 69. minutu kada je Knežević paradom ulepšao Docićev udarac iz slobodnjaka i izbacio loptu u korner. Pre toga nije se ništa bitnije dešavalo i uglavnom je to bilo ''taktičko nadmudrivanje'' na sredini terena.

U međuvremenu je i Kajević zamenio Belakovića. Voždovac je na Docićev slobodnjak uzvratio odličnim šutem Milutinovića, ali je Belić bio na visini zadatka i izbacio je loptu u korner. Nedugo zatim je i Luković oprobao svoj udarac, da bi Čuka u 78. minutu izvela dobra kontranapad.

Puškarić, koji je u ovom meču na poziciji levog beka zamenio povređenog Bogosavca, ''probio'' je po levoj strani i u kaznenom prostoru našao Bojića. Ovaj je pokušao glavom sa nekih 10 metara, ali je bio neprecizan.

Lalatović je u 82. minutu u igru ubacio i mladog Tedića, ali se rezultat do kraja meča nije menjao

Voždovac - Čukarički 0:0

Voždovac: Knežević, Gajić, Milutinović, Pavićević (Stuparević 79), Bulatović, Luković, Mihajlov, Ješić (Ćirković 48), Pavlović (Gavrić 72), Srećković, Duronjić.

Čukarički: Belić, Stevanović, Kopitović, Đurić, Puškarić, Docić, Drinčić, Zorić, Belaković (Kajević 66), Ovusu, Bojić (Tedić 82).

Komentari (0)

Napiši Komentar